God middag blev det

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200523
och det är Dessideria & Desirée som har namnsdag.
 
Har haft en bättre andra halva av natten och morgonen. Sov väldigt länge. Typ till 09.15 Det har inte hänt sedan jag var tonåring. Jag är alltid uppe tidigt så detta var lite skönt kan jag säga, fast halva morgonen redan har passerat. Nu skall jag då ta frukost, det och lite musik, nä hä min man sitter och tittar på film. Så jag får ha musik i skallen än då. Nu gör det inget efter som jag skall in i duschen och sen möta upp Juhani. Han skall hämta ut sin lur. Men nu skall jag först peta i mig frukost.
 
Duschen klar och jag skall fixa lite innan jag skall i väg. Min man tittar på film och spelar och kollar trav. Han kan alltså fixa tre saker när han väljer sakerna han skall fixa. Så ibland kan man bli imponerad och det är väl inte så ofta i och för sig, män kan vara lite korkade vill jag säga.
 
Det är vad jag tycker, du kanske tycker något helt annat och det är också okej. Vilken tu vi har som kan tycka vad vi vill, det är inte så många som får det. Ja nu skall jag i alla fall ner till centrum, jag har då inte fått ett meddelande om luren så jag plockar Juhani och sen tar vi en sväng till Brinken och äter en ny slags glass burgare som Camilla har fixat, det är en speciell kakor och en speciell glass, två kakor med glass i mellan.
 
 
Snacka om att den är god, detta är en socker bomb som får vem som helst att pigga på sig. Jo jag har smakat på snus också, kanske jag skall börja snusa igen. Nä tror inte det, det ger mig inget. jag tror att det bara är ett substitut för ciggen, Men det är bra att Juhani har slutat röka. Han är skit duktig tycker jag.
 
Ja då så nu kom mitt meddelande att luren finns att hämta. Så vi tar en fika och så åker vi då, Hinner massera Camilla i huvudet och på sidorna. Hon har ont som sjutton. Det är ju spelnings värk, och det har hon ju lite här och där. Men man hjälper till så gått det går. Ja då så skall vi åka nu då Juhani?
 
Han är lite ivrig och vill järna komma till centrum nu. Vi kommer dit och jag vill handla först, jag skall ju fixa lite go mat till min man. Så inhandlar det jag skall och så skall vi hämta paket. Han blir så glad. Men han visar det på sitt sätt. Jag vet att han gilla det så det är det som betyder något.
 
Nu skall han till Jordbro och jag hem till Tuna. Min man skall iväg och lämna in travet i Salem. Det är mindre folk där säger han och det kan ju vara skönt. Jag dammsuger lite och skall vattna mina palettblad, har dom överallt. Så stora och fina. Jag har lyckats få dom så kraftiga i stjälkar riktigt nöjd måste jag säga.
 
Ja det är väl bara att låta kvällen rulla in och planera maten lite senare. Det blir super, middagen
avklarad och man kan njuta av TV:n. Pang så försvann tre timmar. Min man har lagt sig och jag är så seg, sovit på soffan är inte bra för min rygg, aj. Men hopp i säng och allt blir bra. Min fina säng, älskar den.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0