Hänger med Karlssons och Juhani

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200504
och det är Monika & Mona som har namnsdag.
Det är också veck 19, dag 125 på året
 
Då skall jag bara lite kort berätta att natten har varit väldigt stökig, jag tror att jag plocka av mig masken efter drygt 3 timmar +, det är ju inte så bra. Den bör ju vara på hela natten. Nytt försök i natt. Så skall jag passa på att berätta att jag har sol utanför mitt fönster. Det strålar massor och jag har 4  + så det är ju så bra det kan bli i dag. Så nu blir det frukost och att njuta av morgonen.
++ 
Det tar sin tid och det är ju bra för man skall ju äta i lugn och ro. Jag har ett samtal som skall ringas och det är ju till dom som skall fixa fönster, det är ju så att jag skall få nya fönster så jag måste veta när och hur. Så är det och så blir det. Ja jag inväntar klockan och så kan man ju planera dagen. Hoppas det är på onsdag som jag skall få dom inmonterade. Då har jag två dagar att ta bort för fönster och förhoppningsvis två dagar att städa.
 
Njuter en liten stund till innan jag skall ringa. Får lämna ett meddelande till Boby`s projektledare
Christina :) Hon skall ringa tillbaka så småningom. Så då kan jag egna mig åt att klä mig och bädda och sen ta emot ett samtal från Psykologen. Det är ju så att nu skall man fortsätta med videosamtal och det känns inte okej, jag tycker det är jobbigt. Det är lättare att snacka med någon som är mitt emot en. Men nu får detta duga, jag har alltså en bra och skön vila innan samtalet kommer på.
 
Så nu kommer det på+, jag berättar om mitt och allt som är jobbigt. Hon lyssnar och kommer med verktyg som skall hjälpa mig. Så nu kommer massa i huvudet vad jag skall göra, kommer det fungera? Har ingen aning, jag vet bara att det är bara att pröva, jag vet ju vad som kommer och jag kommer inte vara förberedd, jag kommer inte kunna förstå livets gång. Jag tycker detta är pest, men jag har fått annan hjälp också. Detta kommer att gå trotts allt. Ja så är det.
 
Nu skall jag tacka min psykolog för hjälpen och så skall jag tänka på det du sa, tack så hörs vi igen. Nu andas jag ett tag, lugna ner hjärtat och andningen. Jag kommer att fixa detta, jag kommer att ha en skön dag och den skall jag förhoppnings vis få svar när dom kommer. Ja jag väntar på ett samtal från BoBy. Tar mitt pick och pack för att dra till Brinken. Här nere har mitt hjärta och mitt lilla hjärta haft en jobbig natt, det är ju okej man får ju ha det. Så du kan ju vila nu så är jag med Linus. Vist det gör hon ....inte. Hon hänger med denna pärla 7 - 24 . Jag kan helt klart förstå det men....Du skall inte offra sömn älskling, offra inte din sömn. Då orkar du inte.
 
Så det blir te och det blir lite snack om oss och hur vi känner, det är tufft att prata om det utan att brista. Men jag måste stå stark för min dotter, svärson och framför allt Linus. Han vill inte att vi skall lida vilket vi gör ändå. Vilken stark krigare han är, jag fattar att han har bajs jobbigt. Jag vet att detta är frustrerande så jag bara är super arg på situationen, ett barn skall lida i en evighet. Hoppas du vinner kära barn, hoppas din kropp är stark så du fixar detta. Ingen skulle bli gladare än jag, ja jag vet dina föräldrar också, och några till.
 
Jag har en skön eftermiddag som nu skall brytas och jag skall hämta Juhani. Han vill också komma och vara med Linus. Så klart, vad är en morbror till för? Han har ju bara sin fru, det lät inte så bra, men du fattar vad jag menar. Eller? Ja jag släpper det och hoppas du fattar. Jag har i alla fall lite att handla, hämta medicin till Camilla som har åkt på ett sov av sin SLE. Det var ju väntat efter som hon inte sköter sig själv. Jag tror också att hennes hjärtoperation trigga igång detta, fan så illa.( men vissa kan jubla)
 
Jag skall nu fortsätta med detta att skriva om min dag. Det blir middag med Karlssons och det skall smaka gott. Jag hoppas att det finns en hel del grönsaker, som alltid finns ju det. Jag ärte mest grönt och kött eller kyckling eller fisk. Det är bara att välja, nu äter jag i alla fall en väldigt god middag, kebab hemma gjord sås med en gnutta sting i. Så gott man njuter länge, väldigt länge. Nu blir det ju go fika efter. Det är så gott.
 
Njuter en stund efter ,matan med att se Juhani och Linus spela Cup Head. Ja det drar i väg och nu skall killen sova, han skall allt njuta av en god sömn så god natt killen. Nu kör vi hem och lämnar familjen för att sova dom också, eller om dom nu kan sova. Jag tror att det är bra att bara vila då kanske man somnar. Dom behöver det i dag, och alla dagar för att stå enade och starka. Älskar er så mycket, jag skulle lätta för er om det bara gick. Älskar er in i evigheten.
 
Väl hemma skall jag då fixa med Darth Vader, medicin och
så på med varm jamas och så är jag också klar.
Skönt att krypa ner i en go och skön säng.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0