Hit och dit

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200430
och det är Matiana som har namnsdag. 
 
Då skall jag se vad denna dag kan ge mig det. Jag kan väl alltid få önska mig en dag som bara är för mig. Jag hoppas det och jag vill gärna ha en härlig lugn dag. Det är så jobbigt och det är inte alls kul att ha en jobbig dag. Jag skall njuta av mitt sällskap på morgonen som är Juhani. Han börjar ju senare. Jag skall också hinna med lite egen tid och det är ju skönt. Jag har ingen lust med stress.
 
Ja då skall min son i väg till sitt jobb och vi ses säkert på fredag för jag skall till Jordbro i kväll säger han. Ja det är bra hoppas du får en bra dag med ditt hjärta. Jag skall invänta pappa sen han kommer väl i kväll kan jag tror. Nå väl jag skall i alla fall köra sonen till jobbet, åka till Brinken för att sen fixa med massa saker. Det skall vara gas till grillen, det skall vara ny koppar, det skall vara bur, hö, sågspån, mat till Lukas, det skall vara saker till mig och det var en hel del. Vi han träffa Juhani också. Nu skall vi hem och se vad som kommer av denna eftermiddag.
 
Lite te och lite fin besök och det var trevligt. Lukas är på plats så nu skall familjen vara djur passare ett tag. Det kan vara kul för killen. Ja då skall jag nog lämna er för i dag, jag har väl inget att stå i men jag har en känslosam attack på G så jag måste ju gå ifrån killen i alla fall. Jag hör av mig senare. Det är okej, så tack för i dag gott folk, och du kan hälsa familjen. 
 
Hemma ser jag att mitt köksgolv är i behov att dammsugas. Det får en snabb över dragning, jag sitter och funderar om allt omkring är så kul egentligen. Den är inte det och jag har en äcklighets känsla som inte går att beskriva. Jag har ju tamefan inte en sekund till övers. Varför? Ja det är ju det jag frågar mig, varför.  Jag får inga svar och jag vet att det kan vara så jävla jobbigt, eller inte jobbigt, jag blir så avsmaks känsla i hela min mage.
 
Jag hoppas denna illamående attacken går över, typ nu. Men så bra kan det inte vara. Men jag ger då fan i detta och traskar vidare med hela kvällen, ja jag skall ringa lilla hjärtat också, Nea skall messa när det går bra och hon är hemma. Jag väntar här då och kan ju betala lite räkningar och messa ett mail. Jag det är väl det jag kan göra. Se nu kom messet. Jag då ringer jag.
 
Hej hjärtat. Så snackar vi ett tag och hon berätta om filmen, draktränaren, och om vårat experiment med diskhandskar och svabbar. Hon var på toa, ha ha ha, ja måste man gå så måste man. Det blir bara massa ditt och datt. Jag skall ringa senare och det är ju okej, hon skall titta färdigt på filmen. Då så lilla gumman jag ringer senare, puss älskar dig.
 
Då är jag åter här med mig och min frustration, vem skall jag ringa, vem skall jag berätta detta för? Jag vet inte, det är ju galet så galet. Jag är så arg. Jag skulle vilja skriva allt här men det går inte. Jag måste ha detta för mig ett tag innan jag släpper den bomben. Tur att jag kan skilja på skit och pannkaka. Ja det är lite så där hemska saker som kan komma från en klarblå himmel. Det är ju så trist så man kan dö.
 
Ja jag skall ringa Jolin igen men först skall jag snacka med gubben som nu är klar i duschen så vi skall snack skit om världen och dennes omgivning, Ha ha ha nej det är inget vi har för oss, han berätta om bussen och sen var det blomplantering, men hur tänker du nu?? Jag har ju för satan ingen balkong ..... Ha ha ha ja ja vi gör det bästa av detta och det är vi bäst på.
 
Vår kväll är ett faktum och jag skall avsluta med detta, ta vara på livet det är jävligt kort och man kan inte få det i repris.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY
 
 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0