Ja min dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200506
och det är Marit &Rita som har namnsdag.
 
Det är en ny dag och jag känner mig lite hopp manglad i skallen. Det var ett nytt fenomen. Jag hoppas att det går över under dagen. Jag vaknar upp till en solig dag, 7 +, det är inte fy skam,m så här på Juhanis födelsedag. Hoppas resten av dagen blir så också. Nu skall jag i alla fall ta min morgon rutin. Nummer ett: Yoga med avslutande andnings övning. Nummer två min frukost och njutningen . Nummer tre dusch och påklädning. Ja det är ju det jag vill göra och skall göra.
 
Kommer tillbaka och skall messa med vår samordnare på jobbet. Mitt läkarintyg skall in och jag har nu gjort det på sju olika sätt. Det fungerar inte, har också hunnit snacka med Camilla. Där har det varit jobbigt under natten. Ja jag skall nog hoppas på en bättre dag i morgon. Det blir lite snack om vad jag skall göra och inte. Nu blir det i alla fall hemma vid dag. Det är jobbigt då Linus skall till läkaren. Jag sitter här och väntas på svar. Det är långa timmar ochfruktansvärda långa minutrar. Så mycket te blir det i dag. Dom kommer att vara hemma senare i dag.
++
Jag ringer dom hela tiden och ser till att allt fungerar. Det är röntgen, läkarsamtal, sjukgymnast och allt annat. Vad skall man nu ta sig till, har hjärtvärk Hugo. Jag kan inget göra förens han ringer mig och säger att allt är okej. Han ringer för att be mig kolla till marsvinen, det är okej säger jag och frågar om han mår bra, om läkaren var snäll. Då blir det röntgen nu då? Tiden går och jag blir allt mer nervös.
 
Min dag går i ultrarapid och jag kan nästan ta på ångesten. Jag kan ta på alla känslor som kommer och ändå kan jag inget göra. Helt försvarslös. Jag får också samtal från min dotter hon är orolig hör jag men hon kämpar allt hon har för Linus. Det är tufft, ja det är inte så kul men det kan gå bra måste vi tro, hoppet är alltid där han kämpar så hårt. Inte så kul direkt, jag tror att jag inte orka, men det gör man.
 
Jag skall fortsätta min dag och det blir att handla och att se till att allt här ni skall bli super. Jag gör min dag till den bästa. Varje dag är jag med Linus för det är viktigt för mig. Jag vill inget annat. Det är så jävla tufft och det är inte kul. Jag skall ta mig ur denna bubbla så jag kan återgå till min dag. Jag känner mig så jävla hjälplös, tröst lös och allt däremellan. Inget gör mig så arg som att inget kunna göra..
 
Handlar middag och skall nu hem till Camilla med det hon skall ha , och sen är det bara att köra på med det jag skall göra. Middags förberedelser, dart blir tjockkorv, pepparrotssås, potatis, jag missa grönt. Det var inte meningen, Ja nu skall jag allt se till att det blir klart för snart kommer mannen, eller skulle han göra något på vägen?
 
Jag ringer Joline och snackar lite, jag tror att det är medicinen i dag. Min spruddlande tjej. Ja hon kan göra livet till en fest. Så hon är här med mig i luren och hon är väldigt frånvarande hon har inte så mycket att säga, orsaken är något på tv:n. Hon och Haylie ligger i mamsen och pappsens säng, det är ju myspys gott. Hon skall äta snart så jag kan ringa senare. Men mitt hjärta fylls på av bra vibrationer.
 
Linus ringer och säger att han skall visa mig något. Han vill ha facetime när han kommer hem, så det blir bra, pappa hjälper han. Då är det bara för mig att vänta tills dom kommer hem, jag äter och sen är det lite tv och heja det blev galet segt, 20.00 skall jag ta emot lite healing. Ligger på sängen och hurra somnar.
 
Snyggt jobbat.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0