Kalas hela dagen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200505
och det är Gotthard & Erhard som har namnsdag.
 
Vaknar till en sprudlande fin dag. Hoppas det håller i sig och att det blir en bra dag, har lite att stå i typ att gratta bästa bonus dottern. Jag tar lite en minut i taget och i dag blir det häng på Brinken och så men först skall jag har en skön morgon som jag bara kan ha, älskar att planera allt. Jag börjar med morgon frukost, ha ha det är väl bara en frukost. Ja ja nu är det i alla fall min frukost som gäller, musik, och andningen är klar. Så ses om ett tag.
 
Då så nu skall jag ner till Brinken och se till att allt blir super, man är ju lite ivrig i dag, jag hoppas att det blir bästa bästa dagen. Hej hopp Karlssons nu kommer jag att vara här med er och hänga med er. Jag skall kolla Linus hur han har det i dag, han är löite trött och han är så där off. Jag pratar med hen och han säger att han sover bra, han har inte ont, han är fine. Men jag läser mellan raderna och det är ju helt galet vad han krigar. En super Linus som har en roll som super krigare. Ja han är tuff och han är så där...... bara som han kan vara, en vacker Linus.
 
Det är lunch och vi sätter oss, det fanns Kebab till mig och Linus, mums. Ja det är ju så gott när man har fint sällskap då smakar allt mumma. Ja det är nu dags att göra en helt annan sak vi skall iväg till ICAMAXI och fixa tårta, jag handla lite dricka till Ari, blomma till Pillan och så i väg till Solna. Det är inte så att det man är nyfiken ( inte alls ) på nya boendet. Nej det är det väl inte.
 
Här bor hon
 
Kalaset för fina bonusdottern
  
Pillan blev lätt sur så detta visar
vad hon tycker om det hela.
(inte firandet av henna )
 
Vi plockar Pilla vid Sumpan och så åker vi hem till henna, här är det kaffe och go fika och hon ficka massa saker vill jag lova. Det blir massasnack , skratt och även lite snack med mannen i huset som också han hem innan vi lättar. Tack finaste bonus dotter för go fika. Ha en fin kväll nu. Ja då skall vi vidare till Fittja för att hämta buren os Juhani. Så mycket vi skall få in i bilen my good. Och det blir trångt i bak men Linus sitter bra.
 
 
Då så hemma hos Camilla, där hämtar jag bilen och så hämtar vi Ashani hos oss och så ner för att fira Juhani en dag tidigare. Det är okej för han blir firad i morgon också av pappa. Ja så är det så bra det blir. Jag skall nu njuta av ett kalas till och det är ju för Robin Juhani Lucifer. Super grattis till dig. Älskar dig. 
 
 
Här är Ashani och Linus med Mario och Luigi
  
Min middag som var för stor så klart Jag och Linus 
 
Segrana i kväll Thomas är fundersam
 
Mat mat mat
 
Tårtan och så blev det spel Hugo Linus är super glad.
Sen blev han så trött, pang. God natt killen
++
Ja det är nog hög tid att köra hem, jag har haft en underbara dag och jag hoppas att det är full rulle i säng också. Haj då Karlssons vi ses senare. Nu skall vi köra på något extra, jag har lite väl ont i mitt höger ben, Det är ju galet. Men allt är klart, Juhani är så tacksam och känner sig älskad. Ja det är galet och jag håller med om det. Jag skall nu störta i säng. Jag hoppas att det blir en bra sömn. trött som Fan.
 
Ringer Pia snackar en kort stund och
så är det med det.
Slut för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Tack fina för att du finns där för mig som du alltid gjort. OCH som du gjort för allt och alla i hela ditt liv. Är det någon som inte tänker på sig själv så är det du. Du öppnar ditt hem, du delar med av din kärlek. Du blir bränd, sårad, kallad för hemska saker. L tycker jag är patetiskt!! Vuxna människa som skriver så hemska och vidriga saker ,kan inte vara frisk! Om du är en häxa vad är då inte hon? Fy fan säger jag bara, skaffa ett liv och lämna Hon som har gjort det mesta för dig ifred. SKÄMS!

Svar: Hej gumman, ja jag har varit gårdsmamma över allt. Men det är tråkigt när andra skiter i det. Men jag behöver inte dessa i mitt liv:) Jag är så nöjd med dig <3 Så kul att du har fått nytta av mitt stöd.. Jag finns här för dig det vet du <3
PH

2020-05-07 @ 00:09:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0