Kalas och middag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200509
och det är Reidar & Reidun som har namnsdag.
 
Jag startar min dag med frukost, musik, njutning av tystnaden som kan få vara i evighet. Jag hoppas att det är en bra dag med massa sol och andra go saker. Jag tror att det kan bli en bra dag så det återstår och se. Ljuvligt och härlig soldag är det, det finns moln på himmelen men det är helt okej att det finns. Jag hoppas att det blir en fin dag för dig också. Tappa inte hoppet. Det finns alltid inom dig. Jag har stort hopp och har svårt att se att människor är elaka bara för kul skull.
 
Men så kan det vara ibland och det kan göra ont ett tag och svider sen för alltid. Man skall lämna skiten bakom sig och blicka framåt. Ja det är det jag gör, med vuxna människor, men när det kommer till yngre barn som inte kan skilja på rätt och fel eller vad dom måste säga inför en förälder det är smärtsamt. Jävligt smärtsamt. För jag har inte lärt mina barn att ljuga, man skall stå för sina brister och fel. Och ja jag gör det. När jag sen har rätt och det blir inte hört då blir jag väldigt ledsen och undrar vad vinner dom av detta??
 
Jag kan leva mitt liv vidare utan att hota någon eller säga dumma saker till någon så det är bara att sträcka på mig och fortsätta va den jag är, trotts alla svek och alla lögner. Det är tufft men jag är van med det och jag vet att många tycker det är otrevligt med någon som är rak i sin sak. Jag har dock så fina nära och kära bredvid mig så jag kan stå upp och säga, jag går vidare. Det kan ju vara skönt att ha den inre styrkan.
 
När man är klar så kör man vidare, jag har massor att stå i och fixa med, allt skit har jag spolat ner och går nu mot min framtid. Ingen vet vad som händer här men jag har ju min familj så det är skönt. Dagen här hemma fortsätter och jag skall allt se om det var något vi skulle göra? Fika hos Mickan och middag hos Karlssons.
 
Härligt att ha massa barn att gå till. Det är ju helt sjukt vad man kan njuta av allt. Massa saker fina barnbarn och fina barn. Ja det är en tjej som fyller år så det är bara att gratta Nicole så jag och Ari åker till Hökarängen, ett fint gammalt område. Min mor och far börja sitt gemensamma liv där och min bror är född där. Så jag älskar att vara i dessa kvarter. Men nu är det Nicole som är i centrum.
 
 
 
Vi var ute på en bakgård där det var gott om sol och gott om lek och spring för barnen. Ja träffa Kevin, Mio och Jack också så det blev massa barn. Kevin är så förtjust i Ukki. Det är kul för Ari, de flesta av våra barnbarn älskar honom. Vi har en fin och härlig stund där i gräset och det glädjer mig. Nu skall vi vidare och se vad som händer.
 
 
Jag och gubben åker i väg för att han skall lämna travet. Sitter i bilen och väntar, det är bäst så när han skall lämna travet, inga bra parkeringar. Han går in lämnar sin rad och kommer ut sen Nu är det bara att åka hem och vi tar en bakväg så att säga. Lite fina kvarter att titta på.
 
Ja nu är vi hemma en stund, skall ta mig till Brinken för middag sen, vi skall ju bara göra lite andra behov. Nu så åker vi ner och det blir en god middag med spagetti och köttfärssås. Camilla göre också marmelad, det är jag så imponerad över. Hon kan det mesta och jag är glad för det. Hon hittar lite vägar att hålla sig över ytan.
 
 
 
 
Vi snackar och vi har en bra mysig tid. det blir alltså en trevlig kväll. Linus skall nu gå och lägga sig så det är bara att säga god natt och sen hjälpa Camilla med att göra rent i buren. Marsvinen skall ha det bra och rent så det blir fint och dom är nöjda. Hoppas det i alla fall. Dom går runt och inspekterar, det luktar rent och lite inte vårat men det är ju det och dom hittar alla sina saker och maten.
 
Ja nu lämnar vi huset och familjen, nu skall Camilla medicinera fina Linus allt han skall ha. Jag tror ju och hoppas på att detta hjälper, han skall väl bli frisk är min tanke. Hoppet är ju där varje dag. Hur det nu än är jag förlorar inte hoppet. Ja vi åker hem och så skall Ari kolla på TV i vardagsrummet och jag i sovrummet, det är ju lite så där obehagligt när man blir trött på två minuter, snackar med Pia en stund, det är så bra de, hon har köpt ett balkong bord på Jysk. Det blev super har sätt bilden på Facebook.
 
Nu är dagen till enda och
det är bra.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0