klart man blir less

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200513
och det är Linnea & Linn som har namnsdag.
 
Jag skall starta denna dag med att ta min frukost. Jag är redan klar med allt annat och då kan jag bara egna mig åt min frukost. Jag har sovit gott och njutit av natten. I dag kommer det hem en sköterska som skall ta prover på mig. Det blir ett hembesök alltså. Så kul och så spännande. Jag vet också att Linus skall få sitt hemtame hem i dag, dom skall se vad han behöver för hjälpmedel så det blir lättare för han i sin vardag. Ja det blir spännande. Jag kommer inte att vara där så jag får ju då höra allt senare. Min man kommer också hem. Vilken dag detta kan bli.
 
Ja frukost, det är den vanliga och det glädjer mig, jag kommer att njuta av varje sekund på tiden det tar att äta upp den. Musik är på och jag kan relaxa och vara avspänd.axlat ner och rak nacke, blunda och andas in, andas ut, andas in och håll andan, känn hela lungan utvecklad, andas ut.
 
Det som är viktigt med andningsövningarna är att man andas med magen och inte med bröstkorgen och axlar. Magen skall spännas ut när man andas in, det kan kännas de första gångerna i lungorna, det är ju för vi andas fel. Så är det ock så skall det vara. Ja jag kör på varje morgon efter mitt yoga pass.
 
Man skall hålla sinnet friskt och se till att allt fungerar, Då mår själen bra och kroppen mår hur bra som helst. Man hanterar sorg mer lättare då. Man kommer alltid att sakna de som lämnat jordelivet, och man kan lättare vara i en sorgeprocess då. Min mamma är den finaste ängeln i universums höjder, hon skulle tycka om dessa övningar. Min mamma älskar dig.
 
Det finns fler på andra sidan som är så saknade, min puppa. Jag kommer alltid bära med mig min puppa i hjärtat, tänk vad liten hon va min lilla puppa. Ja  man kan sakna massa kära underbara människor. Det är så hela tiden, många som är så genuina fina människor, dom skall lämna vilket är så galet. Jag hoppas det inte kommer fler hjärtekrossare nu.
++
Jag har en så lust att gå till skogen och skrika , ett kraftigt primalskrik. Att få loss allt och att allt kommer ut så det kännas lttare i bröstet. Jag känner att det är så jävla tragiskt att det är som det är just nu. Inte bara för Linus, vilket just nu är det jag fokuserar på, nej jag menar allt de andra. Jag kan fatta att folk sörjer, men att dom är elaka och häver ut sig saker som är hur galna som helst. Det är för mig utopia.
 
Ja jag skall absolut inte hänga kvar här, set går inte. Men jag måste få ur mig saker till min kära blogg, att ge sig på ett barn, det är illa. Att inte våga bara släppa saker runt en, det är också illa. Att sitta och älta samma saker dag efter dag, månad efter månad, det är riktigt illa. Jag skall bara säga att dessa själar mår inte så bra och det kan vara skadligt i längden. Man skall gå vidare och inte fastna i det förflutna. Ja så är det.
 
Man skall sakna nära och kära som lämnar, man kan till och med prata om dom i positiv mening, fälla tårar. Men sen fortsätter man framåt, jag fattar inte, det är så jävla sjukt. Ja så kan det vara men jag skall nog bara dra mig framåt. Linus behöver mig så mycket just nu. Ja det är så jag har det och vill ha det. Jag vill vara varje sekund med Linus, inte tappa en enda sekund.
 
Nu kommer sköterskan från vårdcentralen. Här skall man bli stucken i armen och lämna prover, det går så lätt. Jag har ju varit blodgivare och det är ju då ett kärl som är kanon bra. Vist det kan vara svårt att sticka i den men oftast funkar det. Ja denna gång gick det super. Tack och hej. Klart, då kan jag åka ner till Brinken och ha min dag med Linus.
 
Jag kommer ner och nu skall Camilla göra ett nytt körkort så hon och Thomas åker till Södertälje, det går så fort där. Hon är så fin i dag så det är bara att vara förväntansfull med hur kortet blir på körkortet. Det tar ett par dagar att fixa så man skall vänta med spänning. Ja har en liten alldeles nytagen bild på min dotter.
 
 
När mamma och pappa är i väg så är Linus och jag i lite Youtube klipps sugna, vi skall titta lite på hur men kommer vidare på film, svåra bossarna på Cup Head. Jag har en sån jädra tur att Linus förklarar allt i minsta detalj, han säger också att den här ba
nan har jag och pappa redan gjort, så kollar vi på en annan. 
 
Linus vill ha en glass så jag hämtar till han och här sitter vi nu och njuter av en god glass. Jag har också köpt den så jag har hemma, det är en citron strut. Alltså prova den nästa gång glassbilen kommer. Hur gott som helst. Och så kommer dom hem och vi tar en go fika. Det blir lite snack, jag skall köpa en ny mopp till mig så jag vill till Dollar Store.
 
Camilla vill också dit så det är bara att köra på. Vi handlar, jag hittar min mopp och så är man på G hemåt, typ skall bara stanna vid Solbo, och hämta medicin till Linus. Ja då så NU är vi klara. Då åker vi hem till Brinken. Jag tror inte att jag skall stanna så länge, familjen Karlsson skall göra kväll och då skall Linus ha mycket omkring sig. Så jag tror att jag kan åka hem, Inga konstigheter överhuvudtaget i dag.
 
Hemma har min man kommit hem och det är ju bra att hemresan gick bra. Jag har en trötthetskänsla över mig. Det är jobbigt att känna så men jag skall hänga men Ari ett tag. Vi snackar, skrattar och fikar. Vi har det bra mitt i allt skit. Det är tur att vi har varann. Min man är så vis och har massa bra fördelar så jag är så nöjd med vår kväll.
 
Innan jag slutar i dag skall jag tacka för alla inkommande mail, jag svarar så fort det går. Det skall inte dröja allt för länge. Vissa mail svara jag definitivt inte på. Man skall ha en bra ton och vilja , med realistisk kritik om man nu måste gnälla. Men tack i alla fall för de inskickade inläggen.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0