Linus i centrum

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200522
och det är Hemming &  Henning som har namnsdag.
 
Jag har haft en lite kronglig natt med lite för mycket smärta i benet. Jag har ingen som hels lust att göra denna natt till en bra natt. Jag kommer till en insikt, det är bara att gå upp och ta en värktablett. Försöka somna om. Jag kommer att sova med smärta som vanligt och sen kan jag för hoppningsfullt få en bra dag nu iställe. Jag har inte lust att få för ont i dag. Jag har ingen lust att ha det så.
 
Men det är så jag har det och jag kan i alla fall vara glad för det jag har. Ett liv med mina barn, barnbarn och en man som hjälper mig när så behöve. Jag är stolt över mina barn för vad dom har och gjort för sig själva. Jag är så stolt över att ha barnbarn och kunna dra mig tillbaka och njuta av mitt liv. Att jag har det så bra.
 
Jag skall ha kvalitets tid mer Linus medan Camilla fixar nya glasögon, Thomas följer med henne. Ja vi skall förs få i oss lite lunch vilket är mycket bra, jag vet att Linus älskar pasta med ostsås, det har mamma fixat till oss. Vi sätter oss i vardagsrummet och skall kolla på Pokemon, han skall spela och vi skall fixa de engelska frågorna, han fixa det och vi kan fortsätta till nästa stad och utforska lite.
 
 
Det är skit kul och vara med när han spelar, i alla fall Pokemon det gillar ju jag också. Det blir massa saker som skall fixas och det är saker man skall hämta, man skall slåss också, prisses som på filmerna. Han vet exakt vad han skall göra, när han behöver ta dom till ett Pokemon center så tar han dom dit och dom blir som nya. Han matar dom och fixar, det är så kul.
 
Ja vi sitter där och har det bra när mamma och pappa kommer hem, jag har alltså en te på G det kan ju inte vara annat än gott då. Jag känner mig så till ro hos min dotter. Jag känner mig ompysslad det är skit kul. Jag har i alla fall det bra då och det är det som räknas för mig. Som jag har berättat så är jag mycket hos Linus och det är så nu bara och det får alla andra finna sig i. Jag kan inte missa något av honom. Ja det är ju så vi kan leva vidare just nu.
 
Jag och Camilla tar ut marsvinen och sätter dom i gräset, oj vad dom gilla det. Gräs är ju skit gott tyckte dom, Linus kom också ut en kort stund han åt en glass och det smaka gott. Grannen  två barn kom för att hälsa på sin mamma och pappa, vi satt ute på Oves gräsmatta så det blev lite snack där. Ingela var också ute, så kul att träffa henne. 
 
Ja sen blev det lite garderob plock och vi fick undan massor. Jag skall ner och handla och plocka ut Aris mobil. Han skall ha en ny tyckte han. Det är rätt sent så han har säkert somnat på soffan, det brukar han ju göra. Det är ju så min fredag brukar se ut nu för tiden.
 
Han har en gammal och sliten kropp, så han bör ta det lugnt och se till att inte jobba så hårt längre, det är lite svårt då han har ett kroppsligt hårt jobb, och då skall man inte snacka om väder och vind. Skit vad det är jobbigt, Vintrarna blir allt hårdare och hårdare på han.
 
Nå väl jag fixar lite mat och plockar lite hemma. Jag skall prisses ta och äta då han nu kommer upp och skall duscha och äta. Ja det är ju bra, klockan är ju sju. Han kommer ju inte kunna sova i kväll, men det är hans problem jag byter inte min sovrutin för att han är dum. Ha ha ha så kan det va.
 
Då skall jag bjuda min man på glass. Han är ett glass monster så jag vet vad han blir glad av. Jag skall också fixa lite annat också, lite myskväll kanske. Jag vill se let´s dance. Hoppas jag är vaken till slutet, brukar ju somna innan. Fattar inte att man är så seg i skallen. Nå ja Ari vill inte titta på TV:n och han har ju redan sovit, ha ha ha ha Ja spännande, tre kvar, det är riktigt kul att se. Och så somnade jag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0