Lunch i dag också

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200529
och det är Yvonn & Janette som har namnsdag.
 
Då har solen kommit fram men det finns molntäcke här och där, jag hade 6+ när jag steg upp runt 05,00, och nu 07,30 är det 12+. Vilken ökning så här på morgonkvisten. Det kan bli en dag som jag skall njuta av solen. Eller kommer det regn i dag? Nä det gör det inte. Jag vill ha sol, sol, sol. Allt är så bra och fint med sol.
 
Musiken kommer från skogen i dag, fåglarna sjunger vackert och lugnt, det gäller att ha svag volym och bara njuta och andas.Tänka positivt och bara känna hur stark jag blir. Min själ känner värme och styrka. Ja det är grejer de.
 
När man löper upp och ner i tvättstugan är det väl lite så där skönt när det väl är klart, då har jag ju allt vikt, upphängt och torrt, helt suveränt. Ja då skall jag ner igen. Denna gång är det ju de sista så då är man klar med detta i dag, jag funderar på om jag skall köra på att tvätta varje vecka eller var 10:de dag.
 
Jag vill inte ha så mycket det är så tråkigt. Jag kommer att känna mig som värst slaven som måste tvätta, fast det är ju inte så. Jag känner bara att det är skitjobbigt. Nu är det över och jag kan bara lägga in skiten i  skåpet. Det låter mer än vad det är. Ha ha ja det är i alla fall klart nu, Tack för det.
Jag skall träffa Pia nu.
 
 
Det är en lunch som hägrar, skall det vara en lunch i Tullinge? Ja det kan vi nog göra. Det blir inte så många saker man kan välja på. Många har stängt under corona. Vi båda tar en fish and chips. Gott som fasen. Efter en stund så går vi och kollar in Tullingemataffär. Hitta aloevera socker fri, den är till mig.
 
 
Då tar vi och brassar hem, vi tar en avstickare till Willys, Pia skall ha kaffe, jag handla på mig bröd och så, då skall vi klara helgen.Jag har i alla fall garderat mig. Ungdomarna är hemma så det blir med mat då som skall fixas. Men vad gör det? Inget alls, älskar mina ungdomar. Ja det är väl bara att se till att ha allt fixat.
 
 
Jag skall nu se till att få lite te och en eftermiddags godis, det är väl bra om jag äter en sån? Jag känner lite smärta i mitt ben som inte är så bra, jag hoppas att den ger sig, för det är fan inte kul. Jag har tandvärk i benet, det är ju helt galet. Men vad gör det om 100 år? Min eftermiddag lider mot sitt slut och jag skall fixa middag.
 
Korv ock mos skall jag ha. Innan jag kommer dit skall jag ner en sväng till familjen Karlsson, dom har flängt runt hela dan för besök hit och dit. Jag hoppas att det har gott bra, jag vill inte gå en dag utan att träffa mitt hjärta. Det känns så jobbigt. Det är ju en del av min dag just nu. Så en te och lite snack. Linus berättar vad han har gjort och visa mig en sak som han har köpt, han är tät den killen.
 
Han spar sina pengar som han får av mormor och andra för den delen också. Hanfick ju en plånbok av mig när han fyllde sju. Så den är ganska full nu. Han väljer de leksaker han vill ha eller spel. Han är noga med att välja, i dag har han köpt en sån där grej som går i trappor, av sig själv. Jag vet att jag hade en och tror Joline hade en i massa färger som trassla till sig.
 
Nå väl han visar ny medicin och annat. Vi pratar med Pillan också hon längtar efter sin Linus i massor. Hon kommer på lördag så då kan dom pussas. Linus gillar Pillan och han blir super glad när hon kommer, hon heter Greta gris för att hon gillar grisar. Linus gillade det.
 
Jag tror mitt hjärta är super trött så nu skall jag åka hem, mamma fixar medicin. Hej då vi ses i morgon, puss och kram, sov gott. Jag far hem och inser att klockan är över åtta, men vad hände här, jag måste ära tror jag eller inte, skall fixa matlåda så det är bara att köra på. Mediciner och maten klar, äter lite tittar på TV och känner att dagen har gjort sitt, skall sova nu.
 
Det är lite av en seg kväll, min man är inte hemma och han har inte ringt, jag är lite sur kan jag lova. Men jag skiter i de. Jag har andra saker att ha koll på. Nu skall jag sova, bra dag trotts allt.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0