Mysig dag

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200510
och det är Esbjörn & Styvbjörn som har namnsdag.
 
Jag skall börja med en morgon hälsning på FB och sen över gå till min frukost. Den är efterlängtad som få. Jag är hungrig och det är inte så bra. Då äter jag så mycket och det blir ont i magen. Jag tror att det vill jag inte ha, så i lugn och ro sätter jag mig med yoghurt och musli. Jag tar det så lugnt att det inte kommer kännas någonting alls konstigt.
 
Jag såtter på musik och det blir i dag lite Steve P, Whitesnake, Scorpions och andra bra 80 tals band. Jag besluta mig att inte lyssna på relaxmusik i dag klockan är så pass mycket att det blir rock. Så nu är min morgon på G. Det är skönt med en start som man gillar och som man bara känner att detta är vad jag vill göra i dag.
 
 
Det blir lite annat i dag också, jag skall nog träffa Pillan och Camilla på eftermiddagen eller mitt i lunchen, få se vad jag skall hitta på. Nu är det bara att fortsätta med flow. Jag har lite tid här hemma att avverka och det känns så skönt. Jag skall se till att njuta av en så fin och solig morgon.
Helt klart super skönt.
 
Nu blir det då dags att ta Bee ner till Brinken och här skall vi allt se till att göra sköna och super bra grejer. Typ färga hår ha go fika och sen är det väl bara att vara med Linus, det blir grejer det. När jag kommer ner kommer Camilla ut och hjälper mig in med sakerna jag bär på. Jag hoppas det blir en bra lunch, Pillan,Camilla, Linus och jag. Jag tar en sallad, Pilla Happy meal, Linus ett sex pack nuggets, Camilla också nuggets.
 
Mario
Mario
Luigi
 
Så har vi lite mys med Mario och Luigi. Dom blir så glada när man tar upp dom vilka sötisar. Jag tror att det är så mycket bättre att vänja dom med händer och att dom får vara med, jag skall köpa liten tunnel till dom så dom får mer aktiviteter. 
 
 
en mamma present av Pilla, Tack
 
Vi tittar på lite som Linus vill se och sen är det lite ont i magen så nu sitter han på tronen och inväntar resultat. Ja det blir med go fika och så skall jag och Pilla handla lite, det skall vara pommes där nere, jag tror att det är bra att man kan kolla lite på vad jag då skall ha, lite dricka till gubben, lite choklad till mig. Vilken fördelning.
 
 
När vi kommer hem vill Pilla ha Pokemon go på mobilen, hon vill spela med Linus det tycker jag är så roligt att se att hon lägger sådan energi på denna pojke som  älskar att kunna göra saker med någon mer än mamma och pappa. Jag skall väl försöka med Pokemon också, men senare. Jag kan inte så mycket om just detta spel man jag kanske kan lära mig.
 
Det blir lite mer snack och härligt skratt. Det förgyller dagen som fan. Nu kommer Thomas och Stefan också, dom har golfat, 18 hål tror jag :) Så dom har varit ute i 4 - 5 timmar. Så då skall jag packa i hopp mig och åka, Thomas skall ha sin parkering :)
 
Ja jag tackar för mig och nu skall jag köra lite hemåt och se vad min man gör, han sitter i sin mörka grotta och spelar, det är instängt och det borde vädras lite. Ungdomarna sitter i rummet och ser på film. Gottegrisarna nr: 1.
 
 
Det blir middag så småning om och jag tycker det var helt okej. Kyckling mojs med ris. Ari har lagat mat, och jag får städa köket, lite så där va fan...Nu är det klart och vi skall se på film. Det är medicin dags och ett samtal med Pia, och mitt i allt skall han packa saker, min man alltså.
 
Jag blir ju pang trött och det är ju så jävla svårt att hålla sig vaken då. Nu lägger jag mig. Min man kommer också det är bra för då sover jag skönt. Det är svårt att sova när han inte är här. Man saknar någon bredvid sig. Jag vill inte leva ensam men i bland måste man göra det. Han kommer ju dock hem ibland.
 
Det är slut på vecka 19 och helgen. Min man skall åter i väg i morgon och det käns tråkigt, när jag inte har en axel att gråta mot. Det finns så mycket gräsliga saker ut omkring mig så man kan behöva sin man som tröstar mig ibland.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0