Mysig Lördag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200530
och det är Vera & Veronika som har namnsdag.
 
Det är bara att starta en ny dag, jag blev väckt av min son som försovit sig, vilken tur jag har som inte behöver köra långt för att han skall komma till sitt jobb. Jag skall bara nästgårds. Jag blir bjuden på smörgås och dricka, tack fina killen. Jag skall allt njuta av den, så nu är han på plats och jag kan åka hem, det är skönt att få vara till hjälp för han också.
 
Jag kommer hem och ser att min man är vaken, så hej på dig du. Jag satt och vänta på ett samtal och visste inte när du skulle vara hemma. Inte okej, jag kan ju bli riktigt grinig om det vill sig riktigt illa. Du bör tänka dig för, gör inte om detta. Så de så. Hej hur har du haft det då?
 
Jag skall ta lite yoghurt och sen lite te, min man tar kaffe, han kollar hästar och jag skall fixa lite på nätet och sen skriva lite som jag gör nu. Det är vissa saker jag måste fixa så jag återkommer inom kort och ser vad min dag har att erbjuda, denna Pingstafton.
++
Förmiddagen rinner förbi och jag har fått två samtal av mina nära och kära. Det är väl bara att invänta på när Pillan kommer till Tumba, hon kommer med pendeln i dag. Så det känns bra för jag plockar upp henne vid station, nej det blir i centrum.
 
Vi skall handla. Jag skall ha lite till mig och även lite till Camilla. Jag handlar strumpor på HM och Kappahl. Måste ha till ballerinaskorna. Så kommer det då till den pugnten att vi är klara, då far vi till Linus. Han får en glad överraskning när Pillan kommer in. Jag lovar det är skit kul. Han blir så glad. Mycket kramar , pussar och super skratt. Tror Pilla dog sammanlagt tusen gånger  av Linus humor och super skratt.
 
 
Lunch hos Camilla, Go fika hos Camilla
 
Vi hänger där ett tag och det känns bra. Vi skall också fika med Jessica som kom med barnbarnet Jack. Det är super kul. Ja då skall man försöka på sig ett bad, jag skrattar med Linus och hans humor , han litar fullständigt på sin flyt hjälp och mamma och Pillan, han har fullt stöd från dom.
 
 
Det blir en liten stund i badrummet och så i soffan med en film innan jag och Pillan skall lätta från Brinken. Jag har en magkänsla som inte är så bra, men jag lämnar Pillan och så tar jag mig hem. Min man sitter och spelar, kolla på trav och läser nyheter. Han har blivit lite skicklig på dessa tre saker samtidigt, tur för dig.
 
Skall jag fixa middagen i dag? Nä ingen lust men det måste jag ju, Ari skall äta och lika så Juhani och Ashani. Då så nu är det ju bar att fixa till allt då. Jag skall fixa med Darth Vadar också, medicin och allt inför kvällen. Det blir nog bra, Juhani berätta om att det var strul med bussar och att den en inte kom och när nästa kom var den proppfull. Han vänta in näst och den kunde han åka med.
 
Ja vilken dag det har varit och är. Jag hoppas att det är många fina minnen man kan ta in av denna dag. Jag skall nu också berätta att jag har snackat med min dotter och det är lite si och så med det. Jag blir så orolig och så stressad av att hon blir ledsen. vad kan jag göra mer än det jag gör? så jobbigt för henne och mig. Jag älskar dig min älskade dotter.
 
Du är en son fin mamma och du gör allt för din son, du är super mamman alla dagar i veckan.
Så stolt över dig, tack för att du är min dotter.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0