Njuta av plantering

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200502
och det är Filip & Felippa som har namnsdag. 
 
Jag har sovit bra och jag är bara lite så där orolig för min vatten nivå, jag är så slarvig med vatten. Jag har ingen lust att hamna på sjukan igen. Jobbigt skall ta liten brustablett för vätskenivån. Kan bara bli bättre nu. Njuter av min frukost och det är super gott. Har morgonsällskap av min man, han har också hittat upp. Så min dag börjar nu, det är ju helt galet, jag tror att min kära själ mår bäst när jag mår bra, den skall ju hänga i hopp med mig och det är ju så det fungerar jag har en stark själ som är med mig och jag vårdar den bra.
 
Nu skall jag börja min dag med lite badrumsbestyr och även bädda och så. Det är ju så bra att man har en viss rutin så det inte blir fel med morgonstarten.Jag är nu klar och skall ta min dag i besittning, det blir ju lite snack och planering med mannen som fortfarande behöver planering. Jag är mer så där jag skall göra det här och så blir det inte för jag gör det här. Mitt huvud är lite stressat och lite "out of order", Nej inte som vanligt utan nu har jag en krissituation att hantera och det är inte så kul.
 
Den är betydligt jobbigare än jobb tjafs eller annat tjafs. jag har ägnat mig åt en krissituation som jag INTE kan styra över, som jag INTE kan avstyra eller få slut på. Jag skall bara stå och se på. När min mamma dog blev det bara som ett pang, jo nu var hon gammal, men rent hypotetiskt. Det känns fruktansvärt, ja det gör det men ändå denna, ja hon led ju inte. I dag är det mera va fan... Jag vet att fler med mig har och har haft människor som har denna sjukdom som bara ser sina kära tyna bort sakta. Mycket plågsamt vill jag säga.
 
Nä nu måste jag prata om något annat detta gör mig så ledsen, så ont i hjärtat. Helt galet. Nå väl tror jag fixar lite lunch nu, min man sitter och spelar och jag skall bara njuta av lite kycklingpytt. Det är lite så min dag är, njuta av små fina stunder. Jag hoppas att det är och förblir så, lite mirakel ibland. Jag kan hoppas på allt från a till ö.
 
 
Nu skall jag ner till Brinken och se om Linus vill plantera med mig. Jag skall ju fixa lite örter och sånt åt Camilla, jo hon skall vara med och det skall Linus också hoppas jag. Han är lite "anti" att röra sig för mycket för han får ont men det skall nog gå bra. Plantera är rogivande och det är skönt också. Nu kör vi killen.
 
 
Det blir lite te /kaffe först så att man kan känna sig varm i kläderna, lite tröst godis har jag med mig också. En ny favorit, det är ju helt galet och helt otroligt vad en god choklad kan göra. Massa gott i själen. Nu är det dags att gå ut Linus, kommer du? Han skall övertalas först av mig och mamma, men det funkar så vad är problemet, älskade unge. Han hjälper till och han är super duktig, jag hoppas att alla kryddor kommer i Linus. Han tröttnar fort men här blev det bra igen.
 
Det finns en lite gran där som är för Wilma, för granen heter Wilma också. Så fint. Ljus hållare också för syster yster. Så fint. Jag hoppas att jag får tag i en ängel också. Den andra försvann och det är synd efter som det var Memlans. Ängeln är ju en symbol för henne. Undra vem som kan vara så låg att stjäla från gravar. Det var inte det vi skulle diskutera nu, ja vi plantera i alla fall och nu är det ju bara att se vad som händer.
 
Ja det blir massa roliga saker i dag, det är ju så att lilla Lukas skall ha en större bur och den skall ju då vara kvar till Linus egna marsvin. Han vill ha en kille som skall heta Charlie. Det är ju så coolt, han skall få en av Pilla, härligt, så fint. Ja då är allt klart och jag skall hem för att fixa akvariet. Detta med akvariet, oj det är jobbigt. Har liksom inte tiden. Men jag har 8 st fiskar kvar och en slammis så nu skall jag fixa detta. Så hem med bra inställning.
 
Hej älskling jag fixar middag till dig så kan vi starta med akvariet. Det är ju bra om jag får det gjort. Jag skall nog fixa detta. Men vad är det som händer, jag har fått en melt down och det är en stark känsla av att inte orka med detta. Okej vad gör jag? Jag skjuter det på morgondagen. Jag tar mitt te och så tar jag medicin och så lägger jag mig för att se Stjärnornas stjärna, ett samtal till Pia.
 
Det är ju så ruggigt att man inte kan fatta att man är så nere i kroppen, allt känns så tungt. Jag hoppas att det är övergående, jag har lyckats hålla mig på bryggan , men nu vete fan. Pia berättar att hon har varit på IKEA och shoppat loss. Det är ju kul så jag skall väl försöka komma till hennes nya lägenhet snart, inte än men snart.
 
Ja min man kommer in och han vill se nyheter och
han somna så jag stänger av och lägger mig till
rätta med alla kuddar och allt som är.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY
 Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0