Och en ny vecka

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
Vecka 21, dag139 på året.
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200518
och det är Erik som har namnsdag.
 
Ja har en solig dag och allt är så fint, hoppas det slutar och blåsa nu för jag längtar efter värme och sol, det är vad jag behöver just nu. Jag har sovit bra och det känns som om jag kan säga att det var en super sjön natt. Efter gårdagens guldkorn så är det ju fantastiskt att också ha en sån god sömn.
Jag tror att det är dags att ta tag i dagen här då.
 
Musik på och en god frukost, jag är ensam och det känns skönt så här på morgonen. Jag vill ju inte bli störd på morgonen. Jobbigt med allt runt omkring om man skall äta. Men nu är jag själv, gubben har åkt till jobbet och det är ju då så att sonen är hos flickvännen. Ja då är det tyst och rätt skönt. Men jag saknar honom, det är ju klart, det är ju bara att han kan stå på egna ben och ha ett vuxen liv, med allt vad det innebär. Han tar egna beslut och har en egen åsikt som en vuxen man.
 
Ja då kan jag sätta på mig kläder och njuta av morgonen. Det är skönt att ha sol och känna värmen. Jag skall nu snacka lite i luren så jag återkommer, Pia, Pillan, Camilla och så några viktiga samtal. Allt i sin ordning. Så nu är det avklarat och jag skall bara lugnt och sansat falla i  en skön vardag, Jag skall möta Pia en stund och det är ju vad jag tycker är bra, det var länge sen och det kommer att vara skit kul. Jag kommer att se till att mår bäst. Jag har en liten sak jag måste ta upp.
 
Vad betyder en minnes sida? Om du har skaffat en minnes sida för en i familjen, och från ingenstans kommer det inlägg från en annan  i familjen som haglar massa anklagelser och fula saker och gud vet vad. Du som då är administratör för sidan skriver ett allmänt inlägg att på denna sida får man bara skriva om minnen om den avlidna. Vi skall ha god ton. Men det slutar inte. Då skriver du till personen att detta skriver man inte här.
 
Men det fortsätter vad gör du då som är ansvarig för denna sida? Det vill jag att du svarar på. Ge mig ett enda svar, jag är så nyfiken. Jag kommer att svara själv i morgon vad jag gjorde och fick sen göra med hela sidan, så sorgligt. Det var det och min dag fortsätter så ni skall jag träffa Pia och det blir skit kul. Det var ett bra tag sen, en sen lunch och livet leker. Hon berättar om hur hon har det och att hon har fallit tillbaka ner för sin stege.
 
Jag lyssnar och sen ger jag henne staka råd. Det blir bra och vi har det bra. Nu skall jag se till att vi kan ha en fin lunch men jag har fått ett jävla mess igen, att det är så kul att skriva till mig visste jag inte, hur kommer det sig? Jag måste vara en människa man inte kan släppa så lätt, det är ju trevligt. Jag vill bara åter igen säga att ni / du kan låta mig vara. Vi har inget med varann att göra längre. Jag har gjort mitt val och det är vad som gäller, jag är inte intresserad av dig och din fru så jag kan inte fatta att du pinar dig så mycket att hänga kvar på min sida. Jo jag vet ända sättet att nå mig, men för vad?
  
Jag är enligt dig men uppenbarligen skall du hänga fast vid mig. Jag vill inte det, jag har det så bra utan dig och det kan jag leva med. Du måste leva med det också. Ja det var det. Nu tar jag och säger hej då till Pia och så skall jag ner till Brinken. Där hänger Juhani med Linus och jag kan allt se till att få en stilla kväll och middag med Camilla.
 
Ja Linus visar massa härliga saker han gör på spelet Cup Head och som jag sagt så många gånger, han är unik. Ja det var kul, Juhani visa Linus på sidor där folk som är Fast runner har dödat bossarna. Det är mycket lugnare på dessa sidor än dom som Linus hittat. Han är en säker kille på att leta fram klipp han vill se, skriver själv på sök och sen tittar på de han vill se. Otrolig kille. Så glad att jag har dig i mitt liv. Jag har alltid en plats i mitt hjärta för dig.
 
Nu så middag, han vill ha potatis och kebab, jag och Millan delar på en tonfiskmacka och Juhani tar en pizza. Thomas skall golfa så han åker i väg. Det blir en skön kväll med lite te och njutning av att se mitt barnbarn, men inne i mitt hjärta brinner det en eld som jag inte kan släcka. Att se han varje dag är en gåva, att ha han kvar varje dag är en större gåva för oss alla. Jag kommer, (och jag gör det), värde sätta alla minuter jag kan vara med dig.
 
Jag har ingen som helst aning om hur länge. Det är något vi inte diskuterar. Vi är i nuet och njuter av varje minut vi har med super krigaren de lux. Det är dags att säga god natt och det känns inte så bra , men vi ses i morgon. Jag hoppas att det är så att vi har dig på lån en dag till. Älskade barn, finaste killen och vad jag längtar att åter igen få krama dig, pussa på dig och snacka med dig. Älskade barn.
 
Jag tar min son och åker hem, på vägen berättar jag om de mail jag har fått, oj vad arg han blev. han gillar inte att någon snackar så till hans mamma. Han står upp för sin mamma och ger henne stor respekt. Älskade ungen min, du är super fin. I hissen upp träffar vi Robins mamma, han är Juhanis fina vän, vi hälsar och man ser när hon pratar med min son är hon glad och känner sig trygg bredvid han. Hälsa Robin, hej.
 
Min fina son, han är så respektfull till de som respekterar han. Han har en fin och artig attityd, och han håller sitt temperament länge. Det skall till mycket innan han blir arg, om man inte hoppar på hans mamma förstås. Jag hoppas detta håller i sig när han bildar familj och blir äldre. Jag har haft sådan relation med mina söner och dom håller i ett tag sen kommer olika saker in i liven och dom har förändrats.
 
Jag har inget att klaga på när det gäller mina barn, nej nej dom är så fina och jag har sån kärlek till dom. Men det är bara Juhani som i dag har den här beskyddande delen mot sin mamma, av grabbarna alltså. Jag kan alltid känna mig lugn i hans sällskap. Han älskar att retas och så men annars är han super dupe killen. Ja vi är hemma nu och jag skall fylla på vatten och se till att Darth Vadar är klar, nu skall man trycka på on så det destillerande vattnet blir ljummet.
 
Skall snacka med Pia, hon mår bättre nu och känner sig så befriad. Jag hoppas det blir bättre efter natten och hennes läkarbesök. Ja vi tackar för lunch daten och hoppas på att ses igen. Ett snabbt samtal till min man, han skall precis dra sig undan och nu kommer han att sova gott i sängen han har fått av Linus. Jan har en bäddmadrass där det står till Ukki från Linus. Mysig. Sov gott älskling, hörs i morgon. Jag skall se på tv och sen sova. Men jag somnar nog snart, så trött, så trött
.Zzzzz
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0