Så var det bestämt

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200520
och det är Karolina & Carola som har namnsdag.
 
Det är väldigt tidigt och jag skall nu köra min son till jobbet, det är ruggigt ute och jag är inte särskilt glad över detta. Jag hoppas att det går galant och att det blir bra till slut. Ja det är alltså med min färd fram och tillbaka. Juhani kör och jag försöker hålla värmen. Så kalt så jobbigt. Jag bara dör av kylan. Hoppas på mycket värme i dag, kul att sitta ute ett tag.
 
Jag skall nu ta tag i frukosten och se vad som kommer ur denna dag. Jag tycker att det är en skön start på dagen och jag skall hänga med familjen Karlsson i dag. Ja så nu skall jag fixa med tvätten och sen bädda sängen så kan man röra sig ned till Brinken.
 
Hej hopp här är jag igen. Vi kommer att ha en super duper dag och jag vill att det skall bli värsta minnet, en hund skall komma till Linus, och två clowner. Så kul vi skall ha. Nu skall jag i alla fall ta min te. Jag tittar på när mamma och Linus spelar. det är skit kul att se dom. Nu är det ju lunch.
 
 
Det blir spagetti och köttfärssås, lätt att fixa och så kan vi njuta av den. Ja det blir så bra så.  Nu kommer hunden, en enormt vacker vit kungs Pudel. Oj vad Linus blev glad. Det är så kul att se han så glad. Mamma blev också glad, denna sjukhushund är fin som fan.
 
Jag kan önska att vissa dagar bara stannar, man vill att alla lyckliga stunder stannar kvar. Men livet ramlar på och det kan vara skit ina dan och super nästa. Jag väntar på att min läkare skall ringa, om min rygg. Tänkte väl att den skulle få bli i ordning nu då. Jag vill så gärna kunna vara in action . Men det måste jag också inse att jag inte kommer att göra.
 
 
Jag är lite äldre och lite skörare. Så det blir massa att tänka på. Jag får reda på att det finns vissa saker som skall fixas, och han sätter upp en tid. Vi får då se hur lång tid detta tar innan jag får en ny operation. Ja så kommer två damer, två clowner. Asså vilken grej, fan vad jag skratta. Jag dör. helt galet, har inte garvat så mycket på evigheter. Vilken urladdning. Jag känner mig mycket bättre och allt blev med ens hur lätt som helst.
 
Ja Thomas kommer också hem och får delta i allt skratt och vi blev helt utpumpade. Jag tror att jag kan lugnt säga att vi alla blev trötta. Så nu skall de få lite kaffe och bulla med sig på färden. Så kul det är. Ja nu skall vi återgå till vardagen och jag skall hem, eller ner till Tumba först. Så nu kör jag. Hoppas att det blir en lika bra kväll som dag i dag.
 
Middagen är kirrad på två minuter, det blir kyckling och potatissallad. Hur gott blir det? Massa gott. Jag skall nu hem och där har jag en som kommit från jobbet,  Den andra kommer väl snart tror jag, det verkar inte sent än, klockan är ju bara 17.11 så han kommer alldeles snart. Jag vill ha en skön och bra kväll i dag. Många beslut och många saker som skall fixas.
 
 
Jag hoppas inte det kommer något tråkigt i vägen. Jag är less på sådant. Nu är det bara att njuta av kvällen, Linus har visat mig att det finns en film på Netflix som bara jag skall se. Jag blev så glad. Sen nu när jag prata med min dotter säger Linus > Mormor glöm inte att titta på din älsklings film. BumbleBee < Tack hjärtat jag skall kolla den nu. Så då är det bra att säga ha en fin kväll till familjen Karlsson.
 
Jag fixar med allt som skall fixas. Jag har tagit mina beslut och då kan jag lägga mig och ha en skön kväll. Det är ju klart att jag säger till gubben, Han kanske vill se den, eller så somnar han. Jag tror på det sistnämnda. Jag tror jag somna med, jag såg ett tag på filmen, sen så somna jag, för att vakna och sätta på filmen igen, men jag somna, igen.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0