Skall man räkna dagar nu?

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är Måndag den 200511
och det är Märta & Märit som har namnsdag.
Vecka 20, dag132 på året.
 
Jag skall starta min dag med en lugn och sklön frukost tid, jag är ensam och det känns skönt, för då kan jag bestämma om det skall vata tyst eller inte. Jag väljer tystnaden. Det är ju så jag känner det på morgonen, det skall helst vara tyst och lugnt så jag kan starta batterierna lugnt och stilla. Då kommer min dag att vara den finaste bästa dagen ever.
 
Jag älskar min frukost med yoghurt, musli, smörgås och te, ja jag har ju slutat med kaffe totalt, jag tar det inte ens ibland. Det är också skönt att slippa detta måste ha kaffe. Jag har inte något somhels så alls nu med te. Jag kan ta om jag känner för det.
 
Ja min dag är ju då helt oskriven och det är skönt att bara ha en sak i skallen. Ner till Linus.Det vackra barnet som har drabbats så hårt. Och som människor i vår omgivning pissar på. Ja det är en så konstig inställning till detta barn så det är sjukt. Tur han har sina goa föräldrar, sin mormor och sin gudmor. Han har två morbröder som kommer ofta, Rickard och Juhani, en Ukki också. Ja det går ju inte av för hackor.
 
Han är i ett sådant till stånd att alla som kommer gläds han åt, vi kommer m,ed en sakt i taget och det känns så skönt. Jag tror att det är viktigt för han, vi tillför honom kärlek och massa annat som gör att han fortsätter att leva, trots allt skit. Ja du killen du är största krigaren i min närhet just nu, jag är så rädd att du försvinner, det är ju helt galet om det sker. Vad har jag då??? Ingen Linus. Hur håert skulle inte det bli för oss, men en sådan lättnad för dig.
 
Vi vet inte om du har ont, vi vet inte, för du sätter upp tummen och säger att allt är bra. Är det bra eller vill du inte berätta för oss? De få gånger du säger att du har ont blir det NKS direkt, där har du hängt många gånger. Jag skall berätta för dig att jag är så imponerad över att du är så positiv och så framåt, jag vet att du vet, men du säger inget till din trasiga mamma.
 
Du bara klappar på din mamma och säger jag älskar dig. Vilken fin kille du är, vad du har empati för din mor och far och även för mig. Jag älskar dig in i evigheten. Det finns få barn i min skara av barnbarn som rotat sig så hårt i mitt hjärta. Det är speciellt med vissa barn, det betyder INTE att jag älskar dom andra och har dom i mitt hjärta, nej då alla mina fina barnbarn är så speciella på sitt sätt.
 
Men det jag menar med att dom rotat in sig är väl det att dom är på en speciell plats i mig hjärta. Det är så bara, jag kan glädjas åt av de andra barnen som då lyfter mig över vattnet och det är så speciellt det också. Jag är så glad åt mina fina barnbarn. Jag älskar dom alla.
 
 
 
 
 
 
Jag skall leta rätt på andra bilöder på barnbartnen
Nicole och Mio.
 
Jag känner mig lyckligt lottad med dessa klimpar, det är så mysigt att ha dom och att kunna träffa dom ibland. Vissa träffar man oftare och vissa blir det lite mindre av. Så är livets pussel. Jag har ju nu lite mycket med krigaren Karlsson, som jag vet att barn i lägre ålder inte förstår. Det är tråkigt men dom kommer att förstå när dom blir äldre. Jag hoppas det inte är för långt borta.
 
Nu skall min dag fortsätta och det blir lite bäddning och duschen, kläder på och massa annat. Jag har alltid så mycket att fixa, undra om jag skall skita i det och strukturera om mitt liv att bara göra saker som gör mig gott.
 
Detta med att se till att andra skall ha det bäst och som skall då vara i centrum måste jag sluta med. Det är jag som skall se till att jag har det bra först, sen kommer familjen. Resten kan vänta och lika så alla måsten man bygger upp. Det är ju så att om jag INTE gör alla måsten , finns dom kvar i morgon.
 
Så det är ju tryggt. Jag behöver inte göra allt på samma dag, eller inte alls. jag skall bara göra det om det är bra för mig. Så nu skall jag fundera på om detta blir bra för mig. Det kan bli en lång funderare, jag känner att det behövs. Jag är rätt sliten med allt som kommer i min väg och som är rätt jobbig skall jag tacklas med. Min medicin att snacka med barnbarn och träffa dom har rubbats av andra så det blir så slitigt på min hälsa. 
 
Jag då skall jag nu ner till Brinken för att vistas där en eftermiddag, det skall bli skönt att träffa min krigare igen, pappa Karlsson skall nu bara ta litet spel med killen innan som skall fara till affären, sen tittar vi på film jag och Linus. Elin kommer in hon skall hänga med oss ett tar, hon skall nu äta Lunch och jag känner att då kan Linus också få sin Lunch.
 
 
Gos med en krigare     mat skall krigaren också ha.
Soff gos; Camilla, Linus, Elin och jag.
 
Jag väntar på Camilla som sätter i ett videosamtal. Men det drar ut på tiden så det blir att vänta
en lång stund, så lunchen och middagen slås i hopp och vi får en hamburgare gjort på  högrev, det blev super duper. Ja då är man nöjd för i dag. och det känns bra. Nu har Camilla och Thomas ett samtal att göra, men Thomas känner att det är jobbigt. Men det måste göras säger Camilla. Jag är med Linus som blir super trött efter en 30 minuter.
 
Jag gosar med min krigare och han är så känslosam, han kramar mig och säger att jag är hans bästa kompis och bästa mormor. Jag fäller en tår och det är så fint av honom. Kära barn, jag älskar dig så mycket ända ut i evigheten. Du kan vila mor min axel så kommer nog mamma snart ner för trappan eller skall jag hämta henne? Ja tack, vill du det ? säger han ansträngt.
Camilla kommer ner, hon ser rätt uppgiven ut.
 
Fina dotter, ge mig en kram så skall jag trösta dig på en mammas vis. Vi står där och kramas, hon fäller tårar och jag tröstar henne. Vilket jävla skämt detta är, hu jobbigt tror du det är att se ens bar tyna bort?? Du kan INGET göra. Min älskade dotter, jag kan bara trösta dig korta stunder och inte finns det något som känns bättre för dig. Jag är maktlös i denna situation. Super mamma eller inte, här är jag helt utan krafter att rädda situationen.
 
Nu kommer pappa och lyfter upp Krigaren på övervåningen. Camilla fixar mediciner och sen är det dags att lägga sig. Jag hoppas att han mår super duper på sitt vis i morgon. Sov gott krigaren, sov gott. Jag väntar på Thomas att han skall komma ner, då jag skall få skjuts av honom hem. Ja det blir att jag kommer hem där vid 21 tiden, det känns så tomt och så tungt. Hur skall vi greja detta? Det är ju så jävla jobbigt. Nu skall jag fixa med Darth Vadet och sen är det väl sängen som är ett faktum.
 
Ja då lämnar jag min dag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0