Skall sova hos Linus

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200514
och det är ??? som har namnsdag.
 
Ja min dag börjar med att jag vaknar alldeles för tidigt. Jag är spänd, orolig och har ont i min mage, ingen magsjuka bara smärta i solarplexus. Det hör i hopp med oron tror jag. Men jag går upp ocj klockan är inte ens fem. Ja så kan mina mornar se ut i bland, det gör inget för jag kan vila lite sen, Jag tar min frukost och kan ju ta den senare.
 
Jag har en bra morgon och det blir ju bra kan jag säga. Jag har en sån jävla seg skalle i dag. Jag sätter på musik och fixar frukost. Nu kommer min man upp, han skall i väg till jobbet och det är bara så tråkigt, att han åker till jobbet är en sak , men  att han inte kommer hem är en helt annan sak. Det är så jävla grisigt. Han sover ju borta tre nätter i veckan, inte mycket men det känns för mig.
 
Men så är det och så får det vara, jag tror att det är lite längtan som gör att det funkar bra. Jag fattar inte varför det är sån stark känsla, jag vet ju att han kommer hem på fredag. Det är ju så vi har det. Ja jag har en stor längtan efter att kunna vara hemma på dagarna tillsammans, när vi blir pensionärer.
 
Nu skall jag snart ringa Aleris och fråga om mina svar på MR som jag gjorde förra veckan. Jag vet att man kan gå in och läsa själv men för säkerhets skull får läkaren kolla upp svaret. Så nu är det ringt och jag kan bocka av en sak från min att göra lista.
 
Jag måste bara berätta ocm min Orkidéer som jag har haft i så där 5 år, fina blommor var det på dom, men dom blomma färdigt och då lade blomman sig att vila. Ja ha men jag vill inte kasta dom, jag hoppas på nya blommor, år efter år. Här om dagen när jag skulle ge dom vatte såg jag knoppar på de ena och det gör mig så glad och i dag är dom större och ett par nya knoppar har kommit på ena blomman.
 
 
Här är från förra veckan    och detta är från i dag.
 
Nya kvisten med nya knoppar.
 
Jag har ju glömt vilken färg det var på Orkidéer, det kommer bli så spännande. Jag hoppas att det är fina färger. Ja jag skall nu åka ner till Brinken, det skall bli en eftermiddag, kväll, natt, förmiddag och en eftermiddag. Det skall ju möbleras om och det är för att underlätta detta bärande upp och ner, underlättar för hemteamet . Jag tror det blir en bra om möblering, det kommer att se ut som ett annat hus. Ja så är jag här och det är nog lite stressade föräldrar, det vill komma till ro med alla prylar och mitt i allt har de ett videosamtal. Men jag måste säga att vill Thomas flytta på något gör han det på rekord kort tid, sen är allt klart.
 
Ja det tog ju fram till middagen men det är ju fan så snabbt. Jag tror inte att jag skulle kunna göra det snabbare. Jag tar gärna två dagar på mig. Så när mina fönster skall fixas så blir det panik. Den info jag fick vid första utkast vara att vecka 19 skall vi börja, räknar med att göra en våning i taget. Så börjar dom på våning nio. Nu är det inte alls så, det kommer ta så jävla lång tid innan dom överhuvetaget är klara med allt. Sen går dom rakt ner så det kommer att bli kul.
 
Har ju förstått att ett gäng tar bort fönstret, placerar in det nya, ett annat kommer och fixar balkongen, en tredje gäng kommer och fixar lister och fönster bläck, sen skall skiten målas. Så....Det lär ta flera dagar innan mitt hus är klart. Ja jag vet att detta kommer bli min död. Fan stökigt överallt i flera dagar. Det kan bli svårt. Och så är det corona tider.
 
Ja ja nu är det på Brinkenm det gäller. Jag tror inte att det kan lösas på något annat sätt. Men det blev ju bra. Linus säng kommer i morgon. Jag tror det blir skit bra. Jag skall ligga på nedervåningen så det blir skir bra. Jag tror att det kan vara bra om Thomas ser fram emot att spela badminton. Jag och Camilla hänger lite med Linus och det kan bli hur bra som helst. Go fika är inte fel, inte alls vill jag säga.
 
 
 
Jag är skittrött och nu skulle jag vilja bara lägga mig. Men vi kollar lite på TV:n Linus väntar på pappa och kan inte slappna av. till slut kommer mannen hem och Linus blir så super glad. Jag hoppas att det är en massa saker som kommer på plats nu. Alla frågor om spelet och vad papp skall göra. Det är viktigt att all är där de skall vara. Han är så fin min krigare, älskade kille.
 
Vi tar nu oss till sängs, klockan är så där, 22 tror jag. Rätt trött, måste fan fixa med kuddar och täcke, kommer till ro och så har man loggat ut.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0