Söndag. vilodag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200524
och det är Ivan & Vanja som har namnsdag.
 
Det blev ett litet brak i min sömn, jag vakna ju på soffan klockan 0035 i natt. Det som är med att somna på soffan är ju att man inte har det så bekvämt för ryggen, jag gillar inte att sova på soffan. Jag vill sova i sängen. Men det blev massa sömn och det är ju skönt. Vaknade till en solig morgon och allt känns super bra. Jag har en dag till med min man och det är det som räknas. Jag vet att vi kan sova bredvid varann en natt till.
 
Jag skall starta min dag med mjuk och skön musik för själen, god frukost för kroppen. Ja det är så min dag börjar hur bra som helst. Jag har inget planerat i dag så jag skall väl bara njuta av min dag. Det är så skönt att man kan njuta av dagarna man har. Nu är det jag som bestämmer min dag, inte dagen eller något annat, jag har min dag.
 
Då är man klar för en fin söndag, det är ju så skönt att ha den från tidig morgon till kväll och njuta av allt som jag tar tag i. Det vill säga att man skall njuta av livet, det kan ju ta slut när som. Något man inte vet om. Så kan det vara. Jag har i alla fall blivit noggrann med mina saker och önskningar. Det är ju bra att säga adjö till gamla livet och ta tag i ett nytt där allt du gör är guld värt för dig.
 
Ja det kommer ett slut så småningom  om det vet vi alla och det är ju bara att ta fram alla de fina sakerna man vill göra för att ha det bra. Man skall inte gräva ner sig, då blir det svårt att komma upp. Jag håller mig på en bra nivå för min del. Jag gillar det jag gör och är nöjd med det.
 
Jag har några saker som inte jag rår över men hoppas dom lättar så småningom om. Hoppas det blir bra och att man kan njuta av resten av mitt liv också. Jag skall ju se till att allt runt mig är bra och då har man balans. Så kan det va. Ja jag skall fortsätta min dag. Det är massa sol ute nu så jag skulle vilja gå en promenad. Men oj vad det blåser.
 
Det blir en inne dag trots allt jag kan inte gå ut i blåst då får jag mer värk efter som jag blir kall. Ja det blir ingen ute promenad för Ari heller, jag tror att det är lika så bra. Hoppas på bättre väder till nästa helg, typ ett par timmar på lördagen. Det är stor travhelg och det är då man inte kan röra på min man från TV:N. å är det och så blir det.
 
Klockan tickar på och det känns bra trots allt, har sovit lite och känner mig lite piggare. Samtal till min dotter, hon är inte så verst pigg i dag. Hon skall ha en hemma dag också så får vi se vad som händer. Jag tror att jag får en vecka med massa känslor från alla. Det kan ju vara jobbigt i sin tur.
Men man kan inte styra känslor man känner. Dessa känslor är i alla fall inte sårande till någon annan. Jag hoppas detta blir bra, det är mitt enda hopp.
 
 
Middag, vem gör middagen i dag? Jo Ari, det var ju bra. Jag hoppas på något gott. filé, potatis, broccoli, paprika, lök. Det skall stå i ugnen ett tag, okej spännande. Det är super gott, det kan jag lova. Nu skall jag se till att få allt fixat ock klart inför kvällen och natten. 
 
Pratar i luren med Pia. Dert är så skönt att höra att hon har träffat killarna. Hon mår så mycket bättre av det. Man mår bättre av att träffa barnbarn när man har dom. Det är bästa medicinen. Det vet alla som har barnbarn. Ja då skall jag avsluta min dag med att kolla på TV, Ari ligger i sovrummet och tittar på något han vill se, sen om han sover eller inte det är ju frågan.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0