Underbar dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
vecka 22, dag 146 på året
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200524
och det är Urban som har namnsdag.
++
Skulle ha sovit vidare i dag när min man gick upp. Men det blev inte så utan nu är det bara att njuta av morgonen, molnigt är det, hoppas på solen på dagen. Jag skall ju börja min dag med mjuk musik för själen. Det är så skönt, andas in och andas ut, många gånger och håll andan inne innan man blåser ut den sakta. Så ljuvligt det känns i själen.
 
Ja den är i behov av massa luft och bra syresättning. Efter i går när det var som värst med ner dippat så kan jag säga att jag är på topp i dag, tror jag. Men det skall visa sig. Skall till Flemingsberg och hämta medicin. Den är ju kul. Då så ett tu tre. Allt är klart jag kan åka. Det är då Flemingsberg som skall få den äran att få besök av mig. Handla lite handsprit, kaffe,chokladpinnar, en dramaten och en tidning. 
 
 
Då är det apoteket, nähä det är stängt,men va fan. När öppnar dom då?? Ja ha det är om 6 minuter. Kan jag då få ta en bulle? och en dricka?? Det blir nice att sitta ner en stund och se på folk som stressar och beter sig, ha ha ha. Nä nu skall vi vara ödmjuka, men varför denna stress? Jag fattar inte, vad vinner du på att slita kroppen så mycket, för stress tar stor kol på kroppen. Du har inget för det och du hinner minst lika mycket om du tar det lugnt.
 
Så fem över nio är jag klar med min bulle och dricka. Jag reser mig och går in på apoteket. Har beställt medicin och dom skulle jag hämta här. Oh tack så mycket, jag undrar om du har en sån där gummi kork och spruta till medicin?? Vi fick en alldeles för liten då vi fick medicinen. Det är till ett barn, ja. Oh tack så mycket, ha en fin dag, tack.
 
Då kan jag dra hem. Eller nä jag skall till Linus. Det är där mina dagar är nu. Så jävla sorgligt, det är bara jag, Pilla, Juhani med fru, Jessica & Rickard med son, Anneli, Daniel med barn och Paakki som är där, skandal. Mest är det jag som hänger där. Jag är alltid där, sover där och pysslar om honom, tårarna bultar på min insida men jag kan inte släppa ut dom. det är inget för han att se.
 
Ja man kanske inte skall förvänta sig något av resten men det gör ont i mitt mamma hjärta kan jag lova. Det är ju ett barn det handlar om, en fin kille, en med hela livet framför sig. Så fruktansvärt. Jag har inga ord för det, och det är väl inget att skriva om heller. Så jag skall nu gå över till mitt lilla besök hos Linus. Jag sitter och tittar på när han och pappa spelar Cup Head. Det går inte så bra för Linus i dag, han blir arg, Då säger pappa vi tar ett annat spel.
 
Det blir Pokemon. Det är riktigt kul att se han, han spelar och dom gör färdig hela spelet. Det var kul tycker Linus, han kan göra andra saker och fånga Pokemons. Så pappa går i väg för en stund, men så ropar Linus på han på oss (vi grejar i köket) Vi kommer till han och ser att han skall slåss mot den mäktiga Muto.
 
Vilken glädje för han, han har ju inte den. Han vill spela men behöver pappas hjälp också, då är dom två Pokemon mot denna legendariska Muto. Det är spännande att se matchen och han hamnar i underläge, Linus har hittat hans svaga punkt tillsammans med pappa. Dom gör två nya attacker, Muto blir snabbt svagare och då slår Linus till. JAAAaaaaa,
 
 
 
Du fick han Linus, du har en Muto. Helt fantastisk. Nu skall han fånga in han i en pokeboll. Han måste ta en Mega boll och nu....vänta, den skakar en gång, två gånger och tre gånger. Ja han är kvar i bollen. Snyggt jobbat killen. Du är fantastiskt duktig. Du har ju super talang, med en hand. Så duktig.
 
Det blir middag hos Camilla och hon tycker att jag skall vara kvar länge, vi planerar in en övernattning, det är bra om jag planerar för jag har ju så mycket att stå i, jag vill inte dubbelboka mig. så det blir först och främst mellan onsdag och torsdag nästa vecka då jag skall med till NKS. Men jag vill ha in en dag till, typ snart. Jag har tvätt på fredag så jag vill ju bara se om vi kan sova mer tillsammans.
 
Jag skall titta över detta och se vad som kan fixas. Ja då kommer denna dag till ett slut. Jag hoppas på en härligare dag i morgon, med massa roliga upptåg Linus, med super Pokemon och en super Linus. Jag tackar för mig och skall nu lämna huset på Brinken för denna dag. Kommer hem strax efter 19,00 och känner att min dag har varigt finemang. Jag hoppas att det är den bästa dagen på denna sida av Atlanten, nu kan jag se till att fixa och dona lite hemma. Ja skall strax ringa Pia, hon är med sina fina killar och har haft en super bra svär dotter/ svärmors dag. Så mysigt.
 
Jag skall nu ta och säga god natt och sen skall jag bara se till att ha en bra kväll.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0