Äntligen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 201120
och det är Maren Marina & Pontus som har namnsdag
 
Ny dag och en känsla av att vara i farten. Jag hoppas alla inblandade i vår corona härva skall känna sig bättre, jag hoppas att det blir något mindre krämpor i dag. Vi måste se framåt och att det blir en bra och lycklig dag.
 
Min frukost är intagen och jag har inte så mycket annat att hoppas för. Det är ju klart att det är jobbigt och se min familj lita så mycket. Det är ju bara att hoppas på en bra dag och att jag också får klar täcken på att vi mår bättre.
 
Lite te och så snackar jag med min dotter, det är ju bara att fixa denna dag också. Så jag hoppas det är bra till slut. Jag har en längtan att få göra normala saker och det är bara att hoppas väldigt mycket. Man skall också se till att känna lycka och vara på rätt nivå hela dagen. Lite yoga kan aldrig vara fel, man kan ju planera sin dag och bara göra den bra för sig själv.
 
Jag tror att det är så man skall försöka få sin dag helt super bra. Jag har inget planerat i dag, kanske en sväng till Linus. Det känns väldigt viktigt att få göra, Tända massa ljus och bara känna hans andliga själ. Det blir nog super så jag har min dag framför mig.
 
 
Då är man på väg in i en sen eftermiddag och tidig kväll. Jag var med till Linus i dag det är ändå utomhus och när det är mindre med folk på kyrkogården. Det är en fin och skön stund att stå där vid hans plats. Så fint så mycket med ljus, det är många som tänder ljus för Linus, det glädjer mig.
 
Den lilla killen har satt sina spår och det är ju så fint. När man ändå är där kan man tända lite ljus till andra nära och kära, så det blir fint även där. Jag tycker att man skall tända ljus så ofta man kan och att svänga in för att tända ljus, det är väl inte så krångligt.
 
Smärtan i hjärtat finns så klart men det är så mycket skönare när man har varit hos dom och tänkt extra mycket på var och en. Så nu skall jag återgå till kvällen och en liten film kanske. Middagen är avklarad och det var korvstroganoff, super god Camilla, tack för den.
 
Film kväll,oj detta drar ut på tiden och jag är rätt seg och skall allt lägga mig nu. Det blev ju två filmer. Så då är det allt lagom att lägga sig nu då, sova för natten ingen dum ide.
Slut i rutan, tack för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0