Bara njuta

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201114
och det är Emil & Emilia som har namnsdag.
 
Dagen då jag inte har ett dugg att skriva om, jag tycker att det kan vara skönt också. Jag kan inte stressa mig för det för då går det inte så bra. Jag skall nog ha en skön och stilla yoga stund så jag kan andas djupa och härliga andetag så kropp och själ kommer i balans. Jag tror inte det är så mycket annat att göra nu.
 
Frukost och te med min dotter och svärson. Jag hoppas att det är en bra start på en bra dag. Jag tror detta leder till en bra dag. Kropp och själ i balans och allt annat är bara helt galet bra. Jag skall också passa på att njuta av det som jag verkligen känner för i dag också.
 
Jag har en sån skön känsla att denna dag kommer att ge mig massa bra saker. Det är bara att tillåta känslorna komma. Dom är inte så farliga, för det är mina känslor och jag har rätt till dom. Jag hoppas att det är så hela dagen.
 
Lunchar själv i dag, Karlsson har annat att ta i tur med och det är bara att göra det bästa av min situation. Jag känner att det är super bra och att man kan tänka på sig själv en stund. Vad vill jag? Vad känner jag? Hur fixar jag min dag?
 
Så klart kommer inte alla svar nu på en gång, det är lätt att låta tanken snurra åt fel håll. Men att sen styra tanken till nuet igen. Nuet är det som är viktigt, tankar på minnen och framtid kan man placera i ett annat rum så länge man skall fokusera på nuet.
 
Ja så är vi samlade igen runt en tonfisksallad och en trevlig stund jag hoppas att det blir en trevlig kväll som alltid. Har pratat med min sjuka man också, det är inte så kul. Han är så tvär bitter och tycker att detta med Corona är så jobbigt. Han orkar inget och är så slut i kroppen. Jag hoppas det går över snart för honom.
 
Då så kvällen är på gång och vi kan bara njuta av den och se till att jag har det bäst. Jag har fått bilder av min prinsessa Joline. Hon har skickat en bild på Hundarna och sig själv. Det jag kan känna är att det är lite tråkigt att jag inte kan nå henne.
 
Hoppas det fixar sig, hon vill ju bara prata med mig så jag hoppas det ordnar sig med mobilen för henne och mig. Älskar henne så mycket. Jag skall också skicka ett nytt brev så fort jag kommer hem. Kan ju vara bra att hålla kontakten via brev också.
 
Nu så är min dag till enda så jag skall sova och hitta en bra dröm att ha i huvudet.
Då så slut för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0