Beställa hem test

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201112
och det är Konrad, Kuno & Kurt som har namnsdag.
 
Ny dag och jag har mer symtom i dag. Har den jävla skällande hostan. Hur kul är det på en skala? Jag sover bra som tur är och det är för min medicin och min apparat för sömnapné. Jag skall nu ta frukost med Camilla och försöka bara ha det lugnt och skönt. Jag vill inte stressa upp mig och jag får nog ta provet också kan jag tänka mig. 
 
Detta skit sprider sig som fan. Det är tråkigt att människor skiter i saken som de gör, jag vet att det är en stark pandemi och att den smittas som en löpeld. Det som känns jobbigt då är ju att jag smittar min dotter. Det blir ju skitjobbigt. Jag hoppas att hon kommer och klara sig, men som jag sa den sprider sig som en löpeld.
 
Jag tar lite te nu så jag kan avsluta min frukost. Jag skall nog också se var Juhani skriver om han får svar i dag. Det blir spännande, jag hoppas att han är negativ. Men det är bara min önskan. Det är så jobbigt men jag hoppas på det bästa.
 
Nu skall jag då ta tag i min dag, min hosta är värre i dag och det lutar till Covid 19. Ja då skall jag bara hålla avstånd till min dotter och även Thomas. Jag tror inte jag slipper undan detta just nu. Så då skall jag njuta av allt och göra dagen till den bästa.
 
Vi lunchar och jag hostar vidare och känner att jag bara blir sämre. Inte då med feber och så bara hostan, den låter som kikhosta och är nu lite jobbig. så då är man orolig ett tag till då. Svar från Juhani kom och det är nu bara att invänta svaret från Ari. Jag beställde en test och det är bara att vänta, den kommer i morgon.
 
Dagen går och jag har inte något särskilt som kan göra mig gladare. Känner mig så jävla trött på detta. Pandemin med stort P.  Jag gör min dag så bra det går, Nu är det som det är och jag väntar på en hem test. Hoppas den kommer i morgon. Jag vill få detta överstökad och det är bara att vänta. Jag har bara sällskap av min älskade dotter och vi har en bra dag.
 
Lunchen avklarad och dagen ramlar på så vi tittar lite på en serie, som vanligt. Hoppas dagen blir bra. Pratar med min man som är arg som ett bi, nu kan ju bin bli sura och det är vad han är. Allt är så jobbigt, och han är så sjuk, han är så vinglig. Stackars mannen, han är så sjuk. Man skall bara tycka synd om han, det är ju galet. Men han är ju man.
 
Då så kvällen är här och jag känner att det är en bra kväll som bara är bra, vi har lite te afton och njuter av allt runt omkring. Har det trevligt och har ett bra stöd av Camilla och Thomas. Nu så kan man lugnt göra kväll, nöjd med dagen.
 
Tackar för denna dag så hoppas jag att vi ses i morgon
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0