Blommor och ljus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201128
och det är Malte som har namnsdag
 
Frukost och morgon stök är klart, jag har inget att förlora i dag. Jag har ett tungt hjärta för just i dag 02.20 i natt var det exakt fyra mmånader sen du lämna mig. Jag kan inte fatta att det är fyra månader som gott. Jag saknar dig varje dag men dessa dagar är mer jobbiga.
 
Att du inte fick mer än sju och ett halvt år på jorden i denna familj. Det är så orättvist att du skulle behöva lida så mycket. Jag tror att detta med barn cancer är det jobbigaste som finns. Jag har ingen som helst förståelse över detta.
 
Jag vet att många barn per år får denna ohyggliga diagnos. Men till våra forskares resultat är det hela 85 % som klarar sig. sen har vi bara de andra % som inte det går att klara. Det är dessa barn som verkligen är så tunga att det finns 2020.
 
 
Nu skall jag kanske fortsätta min dag och se hur vi kommer att få den lugn och bra. Jag skall tända massa ljus denna dag och jag skall hedra min lilla pojke och minnas alla fina saker vi har gjort. Så saknad är de men du kommer aldrig bli glömd.
 
 
Min dag blev så bra jag kunde göra den. En sväng till Linus och tända massa ljus, det är det jag verkligen vill göra. Det är så fint att ha massa ljus som lyser så det är verkligen fint. Känner hans fina hand i min och blir alldeles varm i den kalla kvällen.
 
Det är så klart jobbigt att hälsa på han här men det gör jag alltid. Min väg dit är så kort så jag vill bara se till att han alltid har ljus tända. Det är många som kommer och tänder ljus hos honom och det tycker jag är så fint. Ljus är bara en symbol på värme och kärlek så jag tänder överallt.
 
 
Då så kvällen är hår och sen middag blev det. Men det är ju inte så farligt. Jag tycker att det blir en bra kväll när man är mätt och glad.
 
Slutar här för nu är jag trött.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0