Bra dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201122
och det är ??? som har namnsdag.
 
Vet du var! Jag har sovit till 08,30 i dag. Jag är helt galet glad för det, jag hoppas inte set är en en gångs händelse, det känns så skönt, jag är så utvilad och det är ju hur bra som helst. Jag börjar nu med frukost tillsammans med Camilla. Vi vill inte alls ha något annat än en skön lugn stund med min frukost.
 
Jag har lite mer plats i min mage och kan då ta lite te med en smörgås. Thomas kommer upp också och tar lite kaffe med oss. Det blir en promenad för Thomas i dag, han är inte så super pigg men det kan kännas bättre efteråt. Jag och Camilla plockar upp honom vid Linus grav och vi tänder lite ljus. Det blir ju en bättre känsla av att vara där. Man kommer nära han då.
 
Han finns i mitt hjärta alltid, han kommer aldrig försvinna och det är ju så viktigt för mig. Jag hoppas det inte blir några större problem av det. Jag vill aldrig att minnet skall blekna. Inte ens för en minut. Jag har han nära mig för all min evighet. Man kan inte låta ett barn bara försvinna.
 
Det är inte min tanke, min mamma och pappa är fortfarande en stor del i mitt hjärta. Så även andra fin människor, man kanske inte sörjer 30 år men det är viktigt att ha dom i sitt minne och hjärta. Det blir inte svårt alls, jag vet att jag har stort hjärta så det räcker till många fina änglar.
 
Kommer hem och skall ta lite Linus lunch, det är ju då ost, pasta och kyckling köttbullar. Det är super gott, jag vill ju inte ha ketchup så det är gott med ost. Nu skall jag bara fixa en siesta och vila lite. Är mer hostig.
 
Det blir en lugn och stilla eftermiddag och det är skönt och Camilla kan vila en stund. Hon är inte så pigg. Hoppas det går över sen hon får heller inte bli sjukare av covid 19. Det är inte så bra med hennes SLE. Så jag hoppas på det bästa, hon är bara trött.
 
Nu blir det middag och sen kan vi göra kväll och se hur den blir. Film och bara en lugn kväll. Ja det är ju så bra och det är precis det jag vill. Jag hoppas bara att jag nu kan få en god natt sömn.
Slutar här och det blir lite text i morgon också.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0