Då är det nya tag som gäller

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201116
och det är ??? som har namnsdag.
Vecka 47, dag 321 på året
 
Då skall jag ta tag i min nya dag och se till att det blir den bästa för mig. Jag har ingen som helst lust att göra min dag till en stress dag, nej då jag andas kommer balans och bara har min dag. Jag tror det är bäst för kropp och själ att var enade och då kan man bli så mycket starkare. Det är bara en skön och bestämd känsla att bara ha det bra.
 
Då är det  som att man känner hur bra allt kan vara om man tillåter det. Jag är på bra humör och kan ta tag i vad som. Har också pratat med min man som nu sitter uppe, det behöver han, att bara ligga och sova är nog inte så bra. Men han har också varit så pass sjuk att han inte orkar vara uppe. Nu hoppas jag att det vänder för han.
 
Frukost och allt morgon stök är klart så då kan jag allt bara göra resten av dagen. Det blir så bra och det känns bra. Då kan man göra en bättre dag för sig själv, eller hur? Det kommer inte vara något särskilt i dag mer än att man skall må bra. så det är vad jag gör just nu.
 
 
Lunch och jag äter den med Camilla, det är Thomas goda gryta så det är ju hur bra som helst. Jag hoppas att det är något annat som händer i dag också, för nu är det så tråkigt och det är sjukt jobbigt. Jag har inget emot att vara i karaten men va fasen det är trit när man måste vara det.
 
Nå väl hjälper Camilla med att vika lite sommarjackor och skor så dom inte skall stå i hallen. Det är ju bara att få dom i en låda och sen ställa undan till nästa år. Det blir go fika och en film. Vi är rätt sega annars jag lovar att det är så långtråkigt dessa dagar.
 
Hoppas på en bra kväll med film och go fika, detta med go fika är en stadigt aktivitet som är bara för mig och jag är ju lite sådan fika drottning, nu mera med bara te så klart. Det är något roligt som man måste ha. Det är ju bara att njuta av detta lilla lyckorus.
 
Kvällen är ett faktum, en film och sen är det bara att göra sig bekväm för nattens in kommande. Tack för i dag och vi ses.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0