Det är tråkigt nu

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201119
och det är Elisabeth & Lisbeth som har namnsdag.
 
Grattis Elisabeth på
namnsdagen
 
Ny dag med en bra känsla på denna dag, jag hoppas att det kommer att bestå av denna fina och lyckliga dag. Varför den är så bra? Ja jag mår bra och det är så viktigt för mig. Jag har inga som helst anledning att lägga på ett svart mörker över min dag.
 
Jag har frukost med Karlsson och sen är det lite plock med disk och saker som skall in i kylen. Det blir då en bra dag som vi kan njuta av tycker jag. Så ett två tre gör jag en super morgon. Njuta av dagen som den är och göra det bästa av den. Jag hoppas det ger mig en dra dag.
 
Dagen fortsätter och jag har pratat med min man som inte mår så bra. Vi kan inte bara släppa detta jag vill att en läkare tittar på honom. Det kommer att bli svårt då han inte gillar läkare. Jag tror att han inte litar på dom. Det är ju inte så bra kan jag då tycka.
 
Nå väl han mår en smula bättre och det är ju bra, Ashani och Juhani är ju bättre också vad jag kan se. Hoppas dom är på fötter snart. Jag vill inte att det skall fortsätta mer, känns så dåligt och man är alltid orolig över hur familjen mår. Det är ju ett helvetes kval att hamna i corona träsket. Men det är ju bara att bita i hopp och se till att man blir bättre för varje dag nu.
 
Eftermiddag på Brinken är ju helt galet, jag tror att det är en längtan ut ur tvånget att vara hemma och man får beställa mat för hemleverans. Hur kul är det på en skala? Men vi gör det, min son Rickard hjälper dom där hemma så det är bara att hoppas på det bästa.
 
Jag tar nu tag om min kväll och vi kollar en film och har kaffe/te och lite go fika. Sen skall jag försöka sova och bara känna mig som jag verkligen vill, till ro för att släppa en bra dag. Jag tror att jag kan vara nöjd med min dag och verkligen ta en god natt.
 
Slut i rutan i dag och hoppas vi ses i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0