En bra och skön dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201111
och det är Mårten som har namnsdag.
 
Ny dag och jag vaknar upp hos Camilla och Thomas. Det känns bra jag har inga känningar än. Jag skall handla till familjen i dag så jag skall nu först ta min frukost, jag har ju den med mig, ingefära juice, musli och yoghurt. Njuter av den med Camilla som också äter frukost. Det är ju så bra och allt känns super bra.
 
Vi planerar bara timme för timme i dag, det betyder att jag kan ha det så lungt och skönt i min själ också. Inga måsten, inga så nt där stress. Vilken skön morgon. Jag hoppas att det är så hela dagen. Jag vet bara att vi skall träna hos sjukgymnasten.
 
Då är vi där och vi kör ut oss redigt. Jag känner mig helt slut och det är inte så kul. Hemma igen lägger jag mig i soffan ock känner mig totalt slut. Hur dum kan man vara i detta läge? Varför skall jag köra så hårt, öm i ryggen så klart och min jävla vänster hand.
 
Jag tar te och försöker bara komma in i ett flyt som känns bra, lite rethosta har jag ju nu fått inte så kul. Jag skall handla i dag till familjer och då är det ju bara att köra på så att säga. Vi handlar senare på kvällen och det blir ICAMAXI Flemingsberg. 
 
Thomas åker upp mad maten till familjen, ställer kassarna utanför dörren. Jag har också fått veta att Juhanis test kommer till han och att Ashani också får ta prov. Ari väntar tills svaren kommer och då tar han också provet. Jag skall också vänta på hans svar innan jag beställer. Jag vet att Camilla måste ta ett också om det är positivt.
 
Nu är vi hemma på Brinken igen och skall göra en bra kväll och bara njuta av denna kväll. Tänder ljus för alla våra kära som lämnat oss och skänker en tanke till dom. Jag har stor saknad efter familjen som lämnat mig men det känns som vi har dom hos oss i kväll. Minnen kommer upp och man kan bara känna kärlek.
 
Så tar denna dag slut och jag är så trött, somnar där vid 22 tiden.
Tackar dig för att du kom in och titta hur min vardag är.
Känns så bra, faktiskt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0