En riktig bra dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201109
och det är Teodor & Teodora som har namnsdag.
Vecka 46, dag 314 på året.
 
Det är så att jag sitter och väntar på min dotter, hon skall ju komma i dag, om kroppen är villig att stå upp. Jag förbereder mig en god frukost med massa kärlek som krydda på moset. Jag har mjuk musik på och känner hur jag kan koppla av och få en avspänd frukost stund. Så skönt, så rogivande.
 
Då så ringer min dotter hon har tappat bort ett par glasögon, det är ju viktigt att hitta dom så jag får åka dit och kolla vart dom är, Det blir lite roligt med resultatet, jag har letat efter dom förut och jag har letat i hennes golfbag, men dom var inte där. Nu låg dom där i alla fall, jätte mystiskt, eller?
 
Ja jag har en sån bra förmiddag med Camilla att man kan känna sig lite till ro. Jag har inte så mycket att göra eller vi har inget planerat direkt just nu. Vid lunch har hon ett samtal men just nu har vi inget. Vi tar en fika, hon kaffe och jag te. Jo det är sant jag dricker inte kaffe längre. Jag trodde aldrig den dagen skulle komma men den kom.
 
Det besvärar mig inte, jag tror jag är klar med kaffe, jag har druckit så mycket att jag helt enkelt inte behöver kaffe mer. Det är skönt för jag kan smaka på andra saker som goda teer med massa smaker. jag har en sjö av olika smaker, även lösvikts te. Så det är grymt bra.
 
 
Ja vi skall väl ha lunch då eller? jo då en sallad och ett lunch besök, Anna P. Jag njuter av sällskapet och lika så av lunchen en fräsch sallad med till tugg. Så gott, känns så nyttigt. Vi pratar och vi har en fin stund. Min lur ringer och det är Eva, vi snackar lite. Sen ringer Pia och är upprörd.
 
Det är inte så lätt alla gånger. Jag önska jag kunde vara där och stötta henne. Men det är ju så att jag inte längre kan det på samma sätt. Jag hjälper henne från sidan det är ju bra tycker jag. Hon skall nu gå tillbaka till avdelningen och göra färdigt sitt jobb för i dag.
 
Jag tar mig hem vid 13.45 har tvätt, Camilla kommer senare, hon har samtalet fortfarande. Jobbigt men ändå bra. Hon kan lugnt ha en ensamtid med Anna. ja jag fixar tvätten och sen är det bara att köra på där nere. Skönt att slippa gå ut för att komma till tvättstugan, här är det bara hissen ner.
 
Camilla kommer och vi hjälps åt. Det går smidigt och det är bara att köra på. Hänger viker och till slut är man klar och kan allt bara njuta av kvällen. Thomas hämtar henne och så åker dom till Linus. Det kan aldrig bli för mycket där, massa ljus och massa värme, kärlek och saknad.
 
Men det är fint det är det som är viktigt. Massa ljus alltid tända, i vår blir det lampor som skall lysa och det skall alltid vara någon som tänder fler ljus, lilla Linus fina killen du är så saknad, så älskad av oss alla. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan lika som våra andra nära och kära. Men du var en krigare, en riktig krigare.
 
Min dag är nu på sluttampen och jag är trött, jag är så jäkla trött. Lägger mig vid 22 tiden, kollar nyheter och så somnar jag. Vill bara passa på att tala om att jag tycker det är trevligt att ha dig här, du är så välkommen att läas min blogg.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0