Fika på Gladö

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 201103
och det är Hubert & Hugo som har namnsdag.
 
Då är det tisdag och man vet att man lever när man vaknar, sovit hela natten med lite vaken tid. Det blir en seg morgon då och det kommer nog hela dagen bli påverkad av. Men vad gör det? Jag har det bra en då. Det är bara små detaljer som stör en vardag, då kan man ju inte klaga.
 
frukost, mjuk musik och en skön lugn morgonstund är vad jag skall ha nu. Det är ju bara att njuta och vara glad åt det lilla. Nu är ja på gång med denna frukost. Det är bara att njuta och känna att kropp och själ är ett, och att maten är där med energi.
 
Min dag är nu igång och jag har tvätt. Min dotter är här och skall hjälpa mig med den. Hur fint är inte det? Så skall vi låta förmiddagen ramla på, det är ju bara att njuta och fixa färdigt tvätten. Den är klar nu och då kan jag hänga upp de blöta, nej fuktiga kläderna, så de torkar.
 
Jag och Camilla drar vidare hem till henne, hon kör för nu är det ont i min rygg. Tvätten tar väldigt mycket på ryggen. Men vem bryr sig? jag vet att den släpper snart.- Så lite lunch då och spå kan vi planera för en bra eftermiddag.
 
Det blir en sväng till Gladö och Eva. Det var ju jul. Hon har varit på vatten gympa och det är då en hemmavid eftermiddag. Då blir det go fika, så gott. Lite snack om ditt och datt. Om allt som skall fixas och som skall göras. Det är en fin stund och det är så fint på Gladö. Man kanske skall kolla in om det finns hus att hyra :)
 
 
 
Nå väl hem skall vi och då skall vi tända ljus hos Linus. Det är klart att hon vill det, det är ju hennes barn. Hon vill inte alls lämna stället och hon vill bar sitta dör och prata med Super krigaren. Thomas dyker också upp. Det blir så fint och det är så mäktigt att vara där.
 
Våra nära ock kära är med oss och det är en så fin känsla man kan få när man är på kyrkogårdar. Det är fint och det känns så bra, en extra stark känsla och spirituell känsla kommer autmatiskt över oss som är öppna för det. Men jag vet att många känner mersamhörigheten också, nästan som man kan säga att den är här och det är stort.
 
 
Nu skall vi till Brinken då jag blir bjuden på middag. Det är mycket god middag, trekantiga potatisar och kyckling, beea och trevligt sällskap. Det blir nu ett av snitt av Stare Wars. Så bra den är alltså, jag och Thomas är väldigt intresserade. Stora fan är vi.
 
Då så en film hinner vi med också, sen är det bra om ljag åker hem för att göra kväll och det är ju inte fel alls. Väl hemma har nu ungdomarna kommit hem ser jag, det blir lite snack och så är det bara att göra kväll och se vad som händer på Tv:n.
 
Jag tror jag somna efter en snabb dusch och så kom ju värmen i sängen och det påverkar mig massa. Så kan det gå ibland. Då är det bara att säga att
vi ses i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0