Halloween, tända ljus

 
 

SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 2010231
och det är Edith & Edgar som har namnsdag.
 
Alla helgons dag
Halloween
 
Det är nu dags att ta hand om sista dagen av oktober. Det kommer bli en dag av särskilda mått. Det är ju bara att ta tag i den och sen göra den till bästa dagen i dag. Det första är ju min frukost i dag, den skall avnjutas i en timme mins och jag kommer att se till att jag njuter i fulla drag. En stadig morgon rutin man inte ändrar på.
 
Jag skall nu göra mer denna morgon, som bädda, badrums fix, klä på mig och så är man klar. Dagen är nu ett faktum, det låter så bra och det är ju det som blir bäst. Jag skall ha min dag och mina utlägg, Det är jag och ingen annan som bestämmer det. Så nu när yoga, andningen och hela morgon processen är klar så är jag igång.
 
Jag skall först ta gubben ner till Brinken, där han skall plocka Thomas för att se till lite saker på Bee, han behöver lagas lite. Så är det då jag och Camilla som blir kvar och det är ju inget som är konstigt eller ovanligt. Vi kollar lite tv och har fika time. 
 
Thomas kommer hem och berättar att Ari är hemma nu och att vi plockar upp han när vi är på väg med vår Grav runda. Så Thomas börjar med sitt projekt, tvättstugan, jag fixar mer kaffe och mer te vatten. Det är lite full fart på hemmet och det blir nog inte så mycket saker som går att fixa.
 
Rensa och kasta saker man inte använder eller behöver. Det är ju då rensningen blir bäst. Så skall man då ha lite mer fika och så skall faktiskt jag handla till middagen. Jag far i väg och handlar lite, typ grädde, chilisås, banan, cashewnötter, kyckling finns så det behöver jag inte.
 
 När jag nu är tillbaka tar vi lunch och så kan man bara njuta av resten av dagen, det blir ju super. Camilla har fixat klar kycklingen och då är det bara att meka i hopp alt och ställa dom in i ugnen, då är det klart när vi sen kommer hem.
 
 
Det är nu dags för gravrundan och det är ju som vanlig så här års. Det blir många stopp och många ljus som skall tändas. Vi börjar med två gravar på Skogskyrkogården, Vi far vidare med ett besök vid S:t Botvid, sen är det två vid Botkyrka kyrka  och till sist för många på Lilla Dahlen.
 
 
 
 
Bilder från kyrkogårdar
 
 
 
 
 
När vi står där så kommer två av sönerna dit, det är ju så fint att dom kom, jag fick kramar av barnbarn och det är ju så kul. Vi var tillsammans en stund hos Linus och det är en sån tung och jobbig stund, lilla killen vad vi alla saknar dig  Vi åker till slut hem och det är lite tung stämning i bilen.
 
Vi kommer hem och det är fortfarande tungt och det är så trist. Camilla sätter i gång ugnen och jag fixar riset, så sen middag och man är inte så värst hungrig. Det är ju då bara att göra en super kväll med god mat och en efterätt.
 
 
Det blev för mycket så jag dör, magen är så mätt. Det blir en kort snack med familjen och sen skall jag nog ta min man och åka hem. Vi skulle ha tagit mumset på dagen och skitit i den efter middagen. Men men det blev så, gott var det men det blev alldeles för mycket.
 
Nå väl vi 22 tiden tar vi oss hem och sen kan man lugnt fixa iordning sig och bara njuta av kvällen med en film "Jakten på röd oktober". Så nu tror jag att min man sover och då är det bara jag vaken, eller? Jag orkar inte se hela filmen  så jag släcker nu och lägger mig.
 
Tack för att du var inne och läste, alltid kul att se dig.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0