här är allt samma

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201125
och det är Katarina & Katja som har namnsdag.
 
Då har jag en ny dag med nya saker att göra. Då skall jag se om denna dag ger mig lite mycket som mina andra dagar. Jag startar med en frukost och det känns helt okej. Har en liten tyngd i hjärtat men den skall jag nog kunna jobba med i dag. Det blir lite så jag måste komma igenom dagen. Jag vet att det är för min skull jag vill ha en bra dag.
 
Att orka sig igenom en dag är inga konstigheter utan man skall nog bara se till att göra bra för sig själv. Det finns människor som kan försöka att sätta käppar i hjulet men det är upp till mig att se till att inte bry mig. Jag vet vad jag har och vad jag vill så min dag är min.
 
Då så lite annat kan man säkert hinna med i dag. Jag måste försöka byta Bee också. Han skall få en annan gestalt. Det är vad jag gör just nu. Vad det blir har jag ingen aning om. Det blir ju bara att kolla tills jag hittar den rätta.
 
Vi skall ha en dag med bara härligt lugn och ingen stress här. Det betyder att jag inte alls är upplagd för onödigt stress. Jag det blir lunch och så blir det eftermiddags te för min del. Snacka lite med min man som nu har fått lite medicin så han mår bättre.
 
Ja han känner sig mycket bättre och det glädjer mig. Jag har hosta kvar och den ger vika mer och mer för varje dag. Nu skall vi göra kväll med lite film och film, jag har haft en bra dag med allt vad det kan vara. Så man skall tacka för sig när man är på topp.
 
Innan jag slutar har jag också pratat med Pernilla, dom mår bra så det är ju skönt. Då kan jag allt få en bra sömn i natt då.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0