Härlig dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201107
och det är Ingegerd & Ingela som har namnsdag.
 
En ny dag och det känns ju så bra det bara kan bli, du vet så där som bara man kan känna på morgonen när man är ny vaken och egentilgen inte vill gå upp. Det är skönt i sängen och jag vill vara kvar där. hela dagen. Jag har inga måsten i dag heller så jag kan det eller hur. Ligga kvar alltså.
 
Nä jag tar mig upp och tar min frukost och hoppas att det är så min lördag startar med en god och nyttig frukost. Viktigaste målet på dagen och det är ju bara att njuta vidare på denna morgon. Kan ju hända vad som vet jag. Inget är förutbestäm, jag tar det som allt vill komma i dag.
 
Då så en snabb dusch för att sen bara njuta av en för middag lugnt och skönt. Ja det är så perfekt, helt otroligt perfekt. Andas lugnt och med djupa andetag, lungorna skall andas som de bör användas . Allt faller på plats och jag är bara på gång.
 
Då så kan man ta en sväng till affären med Juhani då, han har ett stort paket att hämta så det är ju bara att hjälpa han med det. Jag har också saker att handla så då åker vi dit. Han ställer det stora paketet i kundvagnen sen drar vi in på ICA och handlar fort, då menar jag fort.
 
Massa folk och jag vill inte vara där. Man ligger ju i riskgruppen och man har fler i omgivningen som är i riskgruppen. Jag kan affären och trotts ombyggnaden, men det är lätt att hitta saker så nu är vi klara, jag har middagen till mig och gubben, jag har frukost till i morgon och lite smått och gott.
 
Väl hemma bär vi upp det och så kan man ju bara tvungen att ta upp allt. Tur att Juhani är med. Jag har bara en fin son som hjälper sin mamma. Han är ju nära så då kan jag få den hjälp jag vill ha. Det är ju super bra. Det är inte alls någon som helst svårt när man har bär hjälp. Ja det är ju bara att ta upp det.
 
Hemma plockar jag in allt där det skall stå, min man kollar hästar och skall då till centrum senare. Jag tar en sväng till brinken där det är ombyggnad i tvättstugan. Det är ju tur att Thomas är så händig. Ja lite snack och lite mys kan man aldrig säga nej till.
 
Camilla har en nagelkund i dag och då kan man titta på hur hon fixar dom. Jag skall göra mina på måndag så det blir lite nytt då. Det blir spännande då hon har fria händer att göra vad hon vill. Jag är mer eller mindre den hon kan öva på mest. Jag tycker det är kul och spännande.
 
Det är bara att njuta av dagen, klockan tickar på och jag skall dra mig hem för att äta lite. Det blir kyckling och potatissallad, och nej jag gillar inte potatissallad men tar lite än då. Vi kollar på film och det är en bra film vill jag lova, sen har jag lovat att köra Ashani & Juhani till Salem.
 
Så nu tar jag en sväng med dom dit. Det skall bli lite musik att titta på, det är "Så mycket bättre" som kommer i dag. Det är kul att höra tolkningarna på låtar som görs av deltagarna. Helt galet bra ibland. Nu blir det väl lite nyheter och så har min man gått ock lagt sig, han är så trött.
 
Jag lägger mig efter 22 tiden och somnar rätt fort, men man vaknar ju hela tiden under natten. Det är jobbigt, jag vill ju bara få sova hela natten utan att vakna. Det skulle vara bra tycker jag, eller hur? Nå väl det går ju inte att få allt man vill så det är ju bara att acceptera det. Nu är det natti natt igen.
 
Kul att du tittar in, tack.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0