Hoppas det blir bra

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201118
och det är Lillemor & Moa  som har namnsdag.
 
Jag hoppas din dag börjar lika bra som min, frukost med nära och kära. Jag har inte alls någon som helst lust att göra något. Jag känner mig bra och jag hoppas det stannar där. Jag vill inte bli mer riskfylld än vad det är just nu. Jag har inga som helst lust med något bakslag.
 
Vi kan ju bara hoppas på en världs bättring så alla får njuta av den kommans´de storhelgen. Så nu är det bara att hoppas, jag ger mitt hopp ett stort utrymme och det är alltid lika spännande. Nu är det ju bara att se till att ha det bäst.
 
Dagen till ära skall jag ta lite extra luft och även bara njuta av denna dag tillsammans med min dotter och svärson. Jag hoppas det blir lugnt och att man kan njuta 100% super duper. Man får allt  njuta av det man har och komma ihåg att det är det som är viktigast. Jag hoppas det är lika bra för dig i dina tankar och liv.
 
Då så är jag framme vid min lunch och den intar jag med Camilla och Thomas. Det är självklart att jag skall njuta av den annars blir det ingen bra lunch. Jag har bara lite att äta innan jag nu blir klar. Då tittar man nog på en bra film eller en bra serie. Jag har inget annat som skall göras. Jag och Camilla hänger i dag på soffan. Det skall nog vara en super bra dag.
 
Det rullar på minut för minut, vi plockar undan lite och Thomas försöker fixa lite i tvättstugan. Han är trött så han skall inte göra för mycket. Jag hoppas det är bara detta så vi kan njuta av resten av denna kväll. Inte så många saker som händer just nu vi sitter fast här så jag har inget som händer direkt.
 
Kan bli lite korta saker så jag får nöja mig med detta så kommer en ny dag i morgon, det är ju bra. Min man känner en liten bättring och det är ju super, har allt gått bra där borta då? Hoppas det. Här är det bra och vi tar ett steg i taget och njuter av det vi har.
 
Så jag avslutar min dag här och nu och hoppas att det blir en bra kväll.
Slut i rutan för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0