Jag flyttar

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 201110
och det är Martin & Martina som har namnsdag.
 
Ny dag och jag startar med att packa i hopp lite saker, så som kläder och medicin, Darth Vader så skall man klara mig. Jag skall sova hos Karlssons. Min son skall ta prover och då får man vänta på hans svar. Jag vill inte bli sjuk, jag och Camilla ligger i riskzonen så nu skall vi vara extra försiktiga.
 
Jag kommer att hålla mig nere på Brinken och det kommer att bli bra hoppas jag, eller så är jag redan smittad. Då blir det jobbigt vill jag lova. Min man kommer hem på förmiddagen i dag. Han mår inte så bra. Det var dåliga nyheter och det är inte så kul att känna detta. Har han också Corona? Det ser väldigt jobbigt ut just nu och då är det ju inte så kul.
 
Min dag rullar på och jag och Camilla har en bra förmiddag, jag är orolig för Juhani men det är säkert inget. Jag vill bara att han skall Ha en vanlig förkylning. Även Ashani så klart. Min man är rätt dålig hör jag, han har sina blemmor och feber upp och ner. Han är grinig och det är inte alls kul, tycker lite synd om sjukstugan i Tuna.
 
 
Jag har inga känningar det är skönt. Kommer det något så är det ju bara att beställa ett prov. Så vi fortsätter vår dag och har på oss munskydd i affären och där det är mycket folk, vi vill vara extra försiktig under denna vecka känner jag. Så vad händer i kväll då? Inget storslaget i alla fall och det är ju skönt. Jag hoppas att det blir lugnt och skönt bara.
 
kort blogg i dag då jag inte känner att det är så viktigt att skriva just nu. Men det kommer säkert mer fram över. Jag bäddar upp min sovplats och det är skönt att kunna vara här och bara slappna av. Jag tycker det är så skönt att allt är lugnt och behagligt.
 
Skall sova nu så kram till dig,
tack för besöket.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0