Kort inlägg

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 201124
och det är Gudrund & Rune som har namnsdag.
 
Det är en ny dag och jag kan bara bli en bra dag. Jag måste allt se till att jag inte faller långt ner i min grop. Jag har en sån saknad av min lilla super krigare och det är svårt att hålla sig på banan. Jag har nu startat med min frukost. Jag har en dotter och svärson som också har en alldeles för jävlig dag eller tid nu.
 
Inte bara med sorg utan med denna skit pandemin. Allt är ganska tufft och det är ju så det blir. Hoppas vi kan stiga högre och se till att det inte blir för jobbigt. Vi skall försöka med att göra denna dag som är bäst vi kan och som jag kan.
 
Jag var tacksam för i går då jag har en bra och fin familj som bryr sig och som jag älskar så mycket. Jag har fina barn som jag är stolt över, jag har barnbarn som är så fina och det kommer att bli hur bra som helst. Denna dag är nu i stor glädje och jag känner att jag vill leva vidare med detta.
 
Nu skall jag bara se till att allt blir så bra som det kan bli i dag Hoppas det är bra alla timmar. Jag vill inte göra något som är mindre bra eller som inte alls fungerar . Så med lite mindfulness och yoga så är jag åter i balans och kan se min dag med ljust sinne.
 
Lunch är avklarat och nu kan jag bara se fram emot en eftermiddag med samtal från mannen. Han skall ringa men efter som jag vet att han är så snurrig i skallen så jag måste nog ringa han. Ja då är det bara att snacka lite. Hoppas det blir lugnt på fronten med allt. Jag har en sån bra eftermiddags känsla jag vill bara ha en bra dag.
 
Kvällen blir bra och nu tackar jag för denna dag, vi har trotts allt säga att dagen blir så bra som jag ville. Det känns så bra att bara känna sig glad och till freds. Jag har nu bara att invänta mig till John Blund kommer.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0