Att vara hemma

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201121
och det är ??? som har namnsdag.
 
Då skall jag göra det bästa av denna dag, en kördag och det känns helt okej med det för jag är verkligen på banan igen. Mår bra och är på topp. Jag har inga som helst tankar på vad jag skall åstadkomma i dag. Nej jag tar små steg och ser vad det landar i.
 
 Frukost är ju det som är viktigast för mig då jag är en frukostmänniska, viktigt för mig och min dag. Då så, då kan man starta denna dag och hoppas det känns super, eller så. Jag tror att det är mer hur jag själv formar just min dag, med mina saker som skall göra denna dag till en av mina dagar. Jag skapar den.
 
Det betyder att jag skall se till att göra den bra för mig, med de saker som gör mig gott. Det är viktigt att jag får min dag, jag kan ta in fler i min dag bara den fortsätter att vara positiv för mig. Så nu är jag på väg att skapa lite lördag för mig och mina nära och kära. Det kan ju bli vad som eller hur.
 
Min dag fortsätter och då får man se till att göra det bästa av hela situationen. Jag gör allt för att jag skall må bättre och då se till allt jag gör är för mig. Det är ju tråkigt att vara i karaten, jag har inte alls lust med detta men det är ju så man måste göra. Jag hoppas bara vi alla blir bättre snart.
 
Kvällen har nu börja komma och jag kan väl se till att göra en bra kväll, se till att Thomas och Camilla får också en bra kväll. Har pratat med gubben också, han börjar äntligen känna sig bättre. Han har ingen feber och en dag är han sitt vanliga jag. Det kan ju vara bra då jag inte tycker detta skit är kul.
 
Det är bara att hoppas att ingen av mina andra barn drabbas eller mina fina barnbarn. Jag har ju lilla Haylie som är en liten tjej som absolut inte skall ha detta skit. Det betyder ju att man skall hålla sig hemma och invänta klartecken på att man är helt frisk. Så kommer man till slut ut i från denna karaten.
 
Det är dags att säga god natt och krypa ner i sängen. Hoppas morgonen blir bättre och att jag blir av med min hosta. Jag vill inte alls ha det så här. hoppas på en bättre dag i morgon.
Slutar för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0