Många saker på en dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201104
och det är Sverker som har namnsdag.
 
Ny dag med nya utmaningar, men man skall börja på ruta ett och låta dagen ta form efter det. Så jag tar ruta två med frukost med min dotter hemma hos mig. Det är så att vi skall invänta på en leverans på en ny kyl/frys som jag skall ha. Min har ju då pajat en smula.
 
Så här sitter vi nu och undrar lite "när kommer den"? Det är ju så tråkigt att man skall vänta för dom kan ju inte säga en tid. För jobbet före kan ju vara väldigt sen. Så vi väntar. Vi skall också i väg till Vårdcentralen, så man har en tid att passa.
 
Då är det tur att jag har min svärdotter Ashani hos mig, hon får gå upp och passa killarna som skall leverera min kyl/fryst. Det blir nog bra till slut, då så Camilla vi måste åka nu, vi har en tid att passa. Så Bee tar oss upp till Storvreten och det är bara att anmäla sin framkomst och sitta och vänta, det tar tid, läkaren är försenad hela 30 minuter. 
 
 
Det är inte illa eller hur? med till slut kommer vi in, det blir ett långt samtal och det är skönt att det går så bra som det gör. Höften, ryggen och SLE, ja det är ju den som ställer till allt i slutändan. Men det löser sig nog med allt till slut. Då är det bara att jobba på det, och det är klart det fixar sig.
 
Ja då skall vi ner till Apoteket och hämta ny med, det är bara så att det saknas en, upp igen till VC och hon snackar med sin läkare. Nytt recept och då är vi på väg ner igen. Men då finns inte det i lager och varor kommer vid tre. Så skall hon hem för hon har ett video möte också i dag.
 
Bjuden på lunch av Ashani
 
Jag kör hem för att plocka upp Ashani, vi skall till Dollar Store. Jag skall plocka lite julklappar och sen är det ljus, gravljus och så var det sågspån. Jag hittar lite godis som jag köper och det är ju bara att betala och så kan man åka hem. I bilen, som skall köra, är Juhani.
 
Det är bara att blåsa hem. Jag släpper dom hemma och så skall jag då tillbaka till apoteket för att hämta med, till Camilla. Då får jag nu det hon skall ha, det blir sen raka vägen hem till Camilla. Hon är ute och går med en kompis, vilket är super för henne. Jag fixar kaffe och te, vi har en trevlig eftermiddag och det var gott med te. Kollar på Tv:n.
 
Jag känner mig ganska seg efter en lång dag och med massa saker att göra. Det är inte så kul att få den tunga känslan. Men man skall nog klara av detta också. Nu tar jag mig hem för att göra kväll och äta middag. Det blir lax i dag och det är ju inte så fel, eller hur? Ja gubben är hemma och det är också bra, en fin kväll skall jag nu fixa, lugnt och skönt inga störningar och bara njuta av kvällen.
 
Tackar dig för i dag och vi ses igen i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0