Middag i Tullinge

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201105
och det är Eugen & Eugenia som har namnsdag.
 
Det är nu dags att ta tag i min dag och se till att jag får en bra dag. Då bör jag börja med frukost, en gå över till badrums fix, bädda och på med kläder för dagen. Jag har inte så många morgonrutiner så det faller på plats allt lättare för varje dag. Inga funderingar allt går bara av farten. Det kan vara bra att stanna upp lite och fundera, vad händer här.
 
Men nu är det allt frukost och mjuk musik för kropp och själ, mitt huvud är en smula påminnande, det är en huvudvärk på gång. Då måste den stoppas innan den kommer in i farstun. Så en Alvedon tack, den kommer att hjälpa efter som övrig smärta inte är så kännbar just nu. Snällt att dom delar på sig. Jag hoppas bli av med all smärta snart eller inom rimlig tid. Men det tar sin tid.
 
Då så go fika på Brinken kanske då. Det skall ju bara vara en skön dag utan allt runtomkring som kommer och stör. Ja en fin stund på förmiddagen, men kompisarna skall ha en uppfräschning av buren. Det tar sin stund, nu lite te och se vad vi skall göra då.
 
Åka till Solna? Okej Pillan skall iväg med Viktor. Hmmmm, Pia är ute och åker, hon klipper sig i Älvsjö. Vi kollar om hon vill fika. För vi skall invänta en tid och sen är det middag i Tullinge. Så en go fika med Pia. Hon är klar och kommer då.
 
Ja ha det blev en riktigt go fika och sen en promenad, det blir te och bullar, inte så smart kanske att äta massa bullar. Det blir jobbigt men nog får man i sig en. Det är väldigt gott nu, jag behöver en eller två. Så nu skall vi säga hej till Pia som skall hem och då är det bara att kramas och säga vi hörs och ses.
 
Klockan är inte så mycket så jag känner mig lite seg och väldigt trött. Nu skall vi i alla fall åka mot Tullinge och en god middag lagad av Nicklas. Det är spännande och det blir yakiniku. Den vet jag inte hur den stavas men skit i det, det var underbart gott.
 
 
Då är det kaffe och så är det ju bara att njuta av en härlig kväll. Vi avslutar kvällen runt 21 tiden, det blev en bra dag och vilken fin stämning vi hade. Det är bara att tacka för i dag och det är ju bara att se till att det är allt väl hemma och man har det bra ändå.
 
Hemma, tar medicin, skall kolla Tv:n och så sova. Eller blir det somna på en och samma gång? Nej faktiskt inte. Jag kollar lite på nyheter och den galna situationen i USA. Han är en clown den presidenten. Snackar om valfusk, det skall komma från han, Nå väl nu siter jag i detta och känner att man kan bara lägga sig för man är trött.
 
Tack för titten och välkommen tillbaka
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0