Min dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201123
och det är ??? som har namnsdag.
 Vecka 48, dag 328 på årer
 
Jag är vaken och det är väldigt mörkt i huset. Tror alla sover och det är ju skönt. Tar mig upp och kollar om jag kan ta mig lite te. det är ju bara att njuta en stund. Camilla och Thomas kommer utifrån, men va? Dom har fixat blommor, massa saker och det glädjer mig. Det blir liten grattis stund och vi fikar tillsammans. Det känns så bra och jag är så tacksam.
 
Jag har inte så många saker att göra i dag heller. Man skall bara se till att det blir så bra som det kan dagar som denna. Jag har ställt in mitt födelsedags fika och det känns helt okej jag vill inte smitta ner någon så det var ett bra beslut.
 
Vi fortsätter med morgonen och det är så skönt att jag fick en liten överraskning i alla fall. Då är jag klar för att ta tag i denna dag. Så det blir kul att se vad det blir av denna dag. Jag gör den så bra jag vill och kan. Så då tar jag det vidare.
 
Prata med gubben. Han fick ett hjärnsläpp på systemet när det gäller att få hjälp av en läkare. Det var inget denna läkare kunde hjälpa till med. Så min man sa tack och hej, han vill inte ha med detta system att göra. Det är ju lika med min test som kom bort, man hamnar i ett moment 22,
 
Ja han får ju lite hjälp med en annan läkare  på onsdag. Ja dom har inte bråttom när det gäller covid 19. Hoppas det löser sig för honom. Jag vill bara få honom kollad och få hjälp till han. Tråkigt men det är så det är. Jag har inget annat som kan hjälpa han.
 
Nå väl min dag fortsätter och jag har fått lunch och eftermiddags te så det är bara att fortsätta. Min son Jimmie ringde och gratta mig det värmer i mitt mamma hjärta.Även Juhni och Rickard har ringt i dag. Bonus dottern Pernilla, Eva och Pia så det är inte bara på FB man får gratulationer.
 
Så då är jag nöjd och kan känna att min dag blir bra ändå. Go fikat blev också en stor lycka, Camilla kan hitta alltid på bra saker. Så det är sjukt kul Jag är så glad att hon är min dotter, löser allt. Jag är så mycket gladare när allt blir bra, så som jag har en bra dag är jag nöjd.
 
Kvällen blir lite film typ Hobbits, det är tre filmer och första är nu klar så skall man göra sig beredd för att sova. Det blir så bra. Ljus är tänt för Linus och jag får en klump i mitt hjärta. Oj vad det är tomt utan den lilla vänliga själen. Änglarna är så glada att dom får rå om honom. Han är så fin.
 
Nu skall jag tacka för i dag. Jag hoppas det är så bra detta kan bli.
Hoppas vi ses senare, typ i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0