Ny spännande dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201102
och det är Tobias som har namnsdag.
Vecka 45, dag 307 på året
 
Det är nu dags att ta frukost och lyssna på lite mjuk musik. Starta dagen och bara känna lugnet, så skön start på dagen. Har sagt hej då till min man och det är nu bara att ta tag i dagen och vad som komma skall. Jag har en lugn och skön morgon.
 
Har fått besök av min dotter i dag, rättare sagt nu på morgonen. Det är ju bara att vara glad åt en på hälsning. Ja det är fint. Vi har kaffe rep och snack. Det är som alla andra dagar som vi har tillsammans. Jag hoppas att vi kan göra något annat i dag också.
 
Det skulle vara skönt med en promenad, vi tar den sen kanske, nu är det för tidigt och det blåser lätt storm och det är regnigt. Nä hemma i varma vrån och kolla på Tv:n kan vi göra. Det är gott med varmt te och bara inte göra något.
 
Då så vi skall åka nu till NKS, bäst att göra sig klar och sen åka. Det är mycket som skall ske i dag men det är också avbokningar som sker. Det är ju corona så alla är försiktiga, det är ju okej men väldigt jobbigt också. Man är ju i riskgruppen och det är ju inte så kul.
 
Men vi tar oss igenom dagen och ja en rätt bra dag, lunchen är avklarad, så är det lite jul film man kan titta på. Kärlek och jul så romantiskt. Ja det känns så fint, det är okej att titta på julfilmer men att pynta och sälja jul saker i oktober var INTE okej.
 
Nå väl snart har vi alla högtider året om då kan man dekorera med allt på en och samma gång. Första advent är i slutet av november då kommer mina stjärno0r upp och några dekorationer kommer nog upp då också. Tur att alla gör sitt och att man får göra det. Jag hoppas att det är det alla känner. Gör som du själv vill.
 
Då så dagen kan summeras och jag kan lugnt säga att den var bra. Trevlig dag, film, mat, promenad, fika time, och väldigt gott sällskap. Vilken bra dag trotts regnet. Ja jag gör min dag och njuter av den och ser till att det blir bra för mig.
 
Det är viktigt att må bra själv innan man hjälper andra. Med dessa ord tar jagh tag om min kväll/natt och ser till att få en bra nattsömn. Det har varit trevligt att se dig i dag också. Så ha en bra natt och sov gott. Vi ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0