Promenad

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201126
och det är Linus som har namnsdag
 
Det börjar närma sig till helgen så i dag är det först frukost och sen är det bara vänta in morgondagen och helgen. Men först skall jag se till att det blir en bra torsdag och att vi kan göra den bästa dagen i dag.
 
Det blir till att ta en promenad och se att allt kommer att bli så bra.jag kan nog säga att jag kämpar hårt för att inte falla ner i en djup svacka. Det är en utmaning av sig själv, men Rom byggdes inte på en dag så jag tar dag för dag och gör mitt bästa för att få en bra dag.
 
Jag känner en längtan till att få göra mitt jobb som undersköterska. Det är något jag saknar. Mitt kall inom arbetsområdet, ja jag skulle kunna vara timmis det är ju en bra sak att tänka på. Jag får ju då bestämma lite hur jag vill jobba. Skall fundera lite på den tanken. Då kan man säga att jag har det bästa av båda världarna.
 
Lunch, det är bara jag och min dotter som äter och det är ju mysigt. Hon och jag har en fin stund, lugn och bra som alltid. Det är så skönt att hon bor här i Tumba. Det är ju bara att vara nöjd med det. Har ju Rickard i Tullinge för visso. Han ser jag lite då och då, han är ju nära också..
 
En kvällspromenad
 
Då har vi en fridfull dag  och det känns bara bra jag skall njuta av denna stund och det känns bara bra. Jag vill inte bara ha det fint och njuta av min dag. Det är det som kommer att ge mig mest av allt lugn i mitt sinne. Middagen och kvällen som kommer är frid full. Jag känner mig starkare och mer friskare från covid 19.
 
Hostar fortfarande men det är ju inte alls så farligt, och det är ju det som räknas. Det betyder att jag blir bättre för varje dag. Så skönt och så bra kan inte längta mer innan det är borta helt. Så nu skall jag bara njuta av denna kväll. Film och go fika och trevligt sällskap. Tackar för i dag och hoppas du tittar in i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0