Så stilla

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201101
och det är allhelgonadagen.
 
Är uppe och vaken, det är en ny dag och jag skall allt fixa denna dag också. Det blir så jobbigt om man inte försöker sitt bästa mot sig själv. Trotts allt är det ju min dag som jag skriver om. Det är alltså en morgon med allt som till hör här, badrums fix, bädda. klä på mig och min frukost.
 
Så min dag har nu full rulle framåt och det är bara att njuta av den och se till att jag är super nöjd med min dag. Det är så skönt på helger, man har massa tid och det är ju viktigt för mig. Jag stressar inte för då mår jag dåligt.
 
Ari kollar film, spelar och läser nyheter. Han är alltid lika effektiv på morgonen tills han blir trött och sover ett tag. Jag skall fixa lite hemma med dammsugning och damning i dag. Så det är ju en så dag bra. Man behöver inte hålla på i timmar så klart med lite hit och lite dit.
 
Lugn dag och massa kärlek till allt och alla. Jag är på mycket bra humör i dag det är så skönt att bara känna sig glad. Då lättar man lite på trycket och det känns väldigt bra. Jag har inga planerat och det känns bra, dagen kommer som den vill.
 
Jag får frågan om att följa med till IKEA, det blir bara in och hämta lampor och ljus plus att Thomas skall ha lite skåp. Hela alltet är klart på 20 minuter, det är så skönt. Jag har munskydd och det är en liten hjälp och det är bra.
 
Det härjar så mycket nu med corona så man är lika försiktig som alltid, det är ju så att man är i risk zon så det är inte bra. Då är man klar för att göra en mys eftermiddag och en skön kväll med så lite som möjligt att stå i. Jag har denna eftermiddag till mig själv så jag kan känna lugnet i kroppen.
 
Min man är hemma så klart men det är ändå skönt att komma till ro, att bara ha en bra dag/kväll. Min man bjuder på en super god hemma gjord potatismos med en god ugnstekt falukorv. Så gott det är, han är grym på hemma gjort mos. Njuter av den och kollar strött på Tv:n och det är film där, "Man i black" och en annan konstig fil min man tittar på.
 
Nå väl nu skall jag lägga mig och då kommer Ari också och lägger sig. Nice.
Tackar för denna dag och så ses vi igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0