Slö dag

 

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201115
och det är Leopold som har namnsdag.
 
Då är det slut på denna vecka för det är söndag och en ny vecka kommer i morgon. Jag skall nog starta en sak i taget och då är det ju bara att se till att det blir en så bra dag som jag vill ha. Jag startar med frukost och lite snack med Karlssons. Det är ett bra team och det går fortfarande bar för mig också.
 
Det är inget planerat i dag, jag väntar fortfarande på mitt provsvar. Det har inte kommit än. Så jag får låta min dag gå sakta men säkert framåt. Jag skall nu ha en bra förmiddag och se till att det blir super bra.
 
Man har det bara lugnt och gör det bästa för en själv. Jag hoppas att det är massa saker som faller på plats vart tiden lider. Det blir lättare då och man kan allt vara nöjd med det mesta sen. Så min dag är min och den kommer att vara min.
 
Jag låter dagen rulla på och jag är bara gör mitt, dagen innehåller inte alls så mycket, väntan på provsvar, hålla avstånd och bara se vad som kommer eller inte kommer. Min man är dålig och han är väl en typisk man i alla väder. Det är inget fel med det jag tror att han kommer över detta snart. Hoppas alla där hemma blir bra snart.
 
Så nu är vi inne på kvällen och då skall vi nog få en bra kväll och hoppas att det bar blir super efter middagen också. Jag är inte alls så roligt att bara vara i väntans rum men vi kan inte alls deppa i hopp oss för det. Jag vill bara se till att göra det som är bäst för mig. Nu är denna dag slut och jag skall inget annat göra. Så jag tackar för mig i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0