Träffa några Karlssons till

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 201106
och det är Gustav & Adolf som har namnsdag.
 
Det är nu freda och det betyder att det är helg, min man kommer hem, man kan göra något trevligt. Det är ju trotts allt helg. Det blir inga stora utsvävningar, det blir inte alls så mycket som man skulle ha gjort förr, men det blir lagom med det man gör. Så det är ju bara att njuta och se vad dagarna två har att erbjuda, 
 
I dag och just nu skall jag ta min frukost då jag är klar med hela morgon rutinerna och yogan. Jag skall njuta av en god, nyttig och stilla frukost. Mjuk musik och bara njuta och andas. Allt är lugnt och stilla och inget hörs någonstans. Så skönt så underbart det känns. 
 
Då så sträcker på mig och når nästan ända upp i taket, jag känner mig på gång. Det blir att jag skall hämta Malin, det skall fixas naglar och det skall göras annat i dag så nu tar vi en film och tittar på. Låter morgonen glida fram och bara vara med.
 
Nu så skall jag allt kolla lite på vad som blir bäst, jag åker till Tullinge och hämtar upp tre stycken som skall med till Brinken, vi skall luncha så jag hämtar upp dom. Det blir en sväng mot Benevento och lunchen är upplockad så då är det Brinken nästa.
 
Här blir det lunch och det är så bra för nu är man en smula sugen. Vi snackar och det är så det blir, lättsamt och fint. Vi har en bra lunch och det känns så bra. Nu skall Malin nya naglar och det är ju det som hon kom för. Och att träffa oss så klart. 
 
Då kommer Benny och hämtar dom det var trevlig överraskning. En go fika och lite skratt och snack. Då är Malin klar och vi sitter tillsammans och har en härlig stund med go fika. Nu skall Benny ta sin familj med sig, det blir hemfärd. Jag och Thomas skall kolla på The Mandalorian.
 
Jag tycker den är skit bra, jag lovar den är värd att titta på. Så nu skall jag allt se till att komma hem, det är ju middag och då är det ju bara att se om de andra har ätit, Jag är inte så sugen det blir inte så efterlängtat som jag trodde. Jag mår faktiskt illa.
 
Undra varför, det är ju helt galet men det kan ha varit för mycket söt saker i dag. Det är då dags att ta sig hemåt. Jag är hemma vid 16.30 och dom har redan ätit, det var ju sjukt, vi brukar äta vi17 tiden men inte i dag då, märkligt.
 
Jag känner mig inte så bra, lite trött och massa annat som stör. Men jag skall se Idol i kväll få se om det är bra till natten. Ja då blir det bara att göra kväll och njuta av kvällen och sen av natten. Det är alltid lika trevligt att ha dig här och du är välkommen att titta in i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0