Vi klarar detta

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det ärfresdag den 201127
och det är Asta, Astrid & Estrid som har namnsdag
 
Då skall jag starta denna dag med lite frukost och se vad som kommer i min blogg. Här kommer min dag att komma upp och just nu är det korta inlägg då jag och några av min familj har fått corona. Vi alla ha inte haft det jobbigt, men det finns vissa som verkligen blev dåliga och haft jobbigt med kureringen.
 
Ja det är ju nu också så att ett nytt avsnitt av Mandalorian kommer i dag och Thomas vill se den. Det vill jag också. Så jag med te och Thomas med kaffe skall vi nu sätta oss för att se denna super bra serie. Vår stund vill jag lova. Camilla tittar också, det är ju kul att hon också är intresserad av Star Wars.
++
 
Jag får se vad som kommer här näst .Det är en tid för allt och nu skall jag bara se till att jag har en bra dag. Förmiddagen passerar och eftermiddan kommer också. Inget jag kan göra så mycket åt det och då skall jag allt vara på mitt bästa jag. Det är inga konstigheter och det är jag väldigt glad över.
 
Det blir en god lunch och så kan vi gå vidare på vår karantän dag. Vi tittar mycket på film och serier, det är det vi gör. Man kan inte vara mer än hemma. Jag är rätt så trött på att vara instängt. Jag smittar inte mer, det är ju så att man smittar i sju dagar.
 
Men det är så att man skall vara på säkra sidan och hålla sig inne i 14 dagar. Så då får vi göra så. Det är ju bara att gör det då. Jag tror klockan rusa i väg i dag. Jag är lite tids rubbad. Tur att jag har den bästa dagen att inte något måste göras, då kan jag låta dagen bara försvinna.
 
Fredags mys
 
Nu skall jag göra kväll och se till att jag får en bra och god sömn.
Slut för denna dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0