Vi tar små steg framåt

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201129
och det är Sonnt & Sune som har namnsdag.
 
Första advent
 
Jag har avklarat hela morgonen vad det nu skall innebära. Har även ätit frukost och skall nu gå vidare med denna söndag. Jag skall ha lite PH tid vilket innebär att Karlssons skall göra något själv. Jag skall bara njuta av ett par minuter med bara mig.
 
 
Då kan jag plocka undan lite och byta på kompisarna, det kan verkligen vara rogivande. Djur har en bra inverkan på själen och det är bara att Se till att njuta en stund. Det blev så bra i deras enorma bur, Jag tror att dom också tyckte om att få så mycket nytt i hemmet.
 
Det är nu lunch så jag skall se till att det blir en skön och välbehaglig lunch. Gott och så skönt att sitta med mig och mina tankar. <det betyder att jag får rå om mig själv, bara mig. Jag har ingen som helst tryck från min dotter eller svärson att jag måste göra vissa saker. Det är bara att jag inte ägnar mig själv lika mycket tid som jag kanske borde.
 
 
Nu är jag i full fart med eftermiddagen som kommer vara ett litet lyckorus för mig, go fika och en massa goda saker till söndags mys.Det är bara att fortsätta dagen och sen att ha en bra dag så vi kan få en trevlig stund.
 
Advent fika med Karlsson och grannarna. Det blev ett litet sällskap på fem. Det är viktigt att hålla bra avstånd och inte alls så många tillsammans. Jag vill bara se till att alla mår bra. Så det blev advents fika i dag.
 
 
Middan kommer snart och det blir pytt i panna, ägg, rödbetor och ett gott humör. Vad mer kan man begära. Jag hoppas att det är lika så en bra kväll när den väl kommer. Ja så blir det att mysa med familjen och sen ha det så bra man kan.
 
Det är kväll och jag tittar på film med Camilla. Jag har pratat med min man som känner sig väldigt seg och trött. Han kanske skall ta det lugnt några dagar till. Så det är ju bara att se hur det går för honom nästa vecka.
 
Jag skall passa på och tacka dig för att du tittar in och hoppas du kommer tillbaka i morgon. Det är ju bara en helt vanlig blogg som jag använder som ett bollplank. Man kan ju också skriva i en anteckningsbok. Men jag vill ju bara skriva av mig så därför har jag valt denna variant.
 
Men på återseende då.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0