ytterligare en dag i denna pandemi

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 201117
och det är Naomi som har namnsdag.
 
Det är åter en ny dag och jag har en uppgift att ge mig den bästa dagen. Så jag startar med frukost och sen går över till morgon fix i badrummet. Det är inte så mycket annat man kan göra, det är bara att stå på sig lite. Så är man klar.
 
Nu är det bara att se till att få en bra dag, andas, samla sig och känna sig ett med kropp och själ. Så bra det kan bli eller hur? Jag tror vi skall ha en bra och lugn dag inga planerade saker är gjorda. Så nu skall vi ta en go fika och njuta av den en stund.
 
Hoppas du också har en bra dag, det är ju jobbigt i dessa tider, hur viktigt det är att tänka på alla som är i riskzon och hur vi alla skall tänka lite längre en till näsan. Jag har ju ett barnbarn som ligger i riskzon och min dotter, min man och jag själv. Det räcker med att man bär på smittan så kan alla som är i riskzon bli väldigt utsatta.
 
Det är en pandemi och man skall följa reglerna som kommer fram så vi alla kan fira jul och ha en bra jul med nära och kära. Så jag skall följa alla rekommendationer som ges. Jag hoppas att du är lika försiktig. Det är många som är slarviga med försiktigheten. Håll avstånd, tvätta händer, träffa bara folk om det är mycket viktigt.
 
Hoppa över alla tillställningar, man kan inte vara försiktig nog. Hoppas du ser allvaret i detta är ingen lek, så viktigt att komma i håg detta. Var försiktiga för dig och dina nära och kära. Då skall jag återgå lite till min vardag som kantas just av Covid 19. Det är en dag som man bara ser till att överleva för dagen.
 
Jag är fortfarande nere på Brinken då det är sjukstuga i Tuna. Jag hoppas dom vänder på sjukdiagnosen inom kort. Jobbigt värre. Jag kan inget göra just nu så det är bara att invänta bättring. Så jag fortsätter min dag som bör.
 
Lite film, dricker massa te och så är det ju bara att göra mitt bästa som bör. Har en trevlig middag med Camilla och Thomas, jag hoppas dom bara kan förstå hur bra det är att jag får vara här, Jag är så tacksam. Nu skall jag göra kväll och se till att ha en bra kväll.
 
Slut i rutan.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0