Åter igen träna

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 201006
och det är Jenny & Jennifer som har namnsdag.
 
Ny dag med nya utmaningar, det är en dag som kommer att kännas super för mig. Jag gör bara något för mig, det känns bra för min rygg skall ju bli bättre med tiden. Jag har inte alls några svårigheter att göra detta. Det är för min skull jag har vattengympa.
 
Innan jag far i väg skall jag dock köra min morgon rutin med allt vad detta innebär. Jag har ett väldigt inrutat morgonpass som ger mig styrka och energi. Balans i kroppen och en inre styrka som är min. Ja du bör ju veta detta efter som du läser på min sida.
 
Dusch, frukost, yoga, mjukmusik, frukost, bädda, kläder på. Så det är en bra rutin för mig och jag känner mig starkare för varje dag. Man kan nog säga att detta är bästa medicinen jag kan ha, skön morgon helt enkelt.
 
Då så dags att bege mig till vattengymnastik. Den har flyttats fram en smula så det inte blir så mycket folk i omklädningsrummet. Det är ju bara att tycka den lösningen är fantastisk. Då så hej och hå nu kör jag.
 
Det är skönt med vatten gymnastik, man känner inget i vatten men fan vad det känns när man kliver upp. Det gör inget för jag har inte överansträngt mig. Jag gör det jag skall till den gräns jag har. Det är i alla fall skönt efteråt.
 
Jag tar mig ner till Brinken och tar lunch och go fika med min dotter. Det är inte så mycket vi skall göra i dag. Hon kan inte göra så mycket. Det gör ont av kortisonsprutan hon fick i går. Det är då den tar rätt har någon lärd sagt till mig.
 
Så en dag med soffhäng och lite snack om vad vi skall göra resten av veckan. Det blir lite ditt och datt. Dagen rinner på, jag ringer min man och det är väl okej med honom. Han berätta att han såg Haylie i går, fina fina Haylie.
 
Så jag saknar flickorna. Det är inte alls så mycket jag kan göra åt saken just nu, men det blir i alla fall en bra återhämtning sen. Ari berättar att dom är så mysiga och dom var glada att träffa han i måndags. Jag blir lite avis, ha ha ha.
 
Hoppas Jolin skriver ett brev till mig snart, hon får berätta vad hon gör i skolan och så. Har messat henne, men hon svarar inte så då har hon nog annat för sig. Ja det är mina tankar som snurrar i huvudet och jag kan inte fatta att allt som hänt händer.
 
Jag tycker det är så konstigt. Jag hoppas att allt lugnar sig snart är rätt trött i kroppen och huvudet just nu. Nå väl, jag blir bjuden på middag hos Karlssons, det blev stroganoff. Super gott tack Camilla du är en hejare på matlagning.
 
Så lite serier och ha lite mer soffhäng. Thomas spelar lite fortnite . Ja skall nu ta mig hem och snart göra kväll och relaxa lite. Det blir bäst så. Ännu en dag har gott och smärtan efter dig är avskyvärd. Den kommer lindras med åren, men minnet av dig kommer aldrig försvinna.
 
Min kväll är lugn och jag kan nu njuta av en stilla kväll.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0