Återlämning av apparat

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200930
och det är Helge som har namnsdag.
 
Ny dag och det känns så skumt. Jag har sovit nästan hela natten, dock tror jag att jag vakna upp runt 03.30 och var INTE redo att stiga upp. Jag har fått en väldigt jobbig ovana att vakna mitt i natten. Jag behöver verkligen min söm men det fungerar inte till 100%. Jag lyckades somna om och då är det ju super.
 
Frukosten skall intas nu för att jag skall snart åka, jag har inga som helst planer på var som skall komma i dag mer än min resa till Norrtälje, träffa läkaren, åka hem, träffa Camilla, och att gubben kommer hem. Låter som en super bra dag eller hur?
 
Med allt detta och färdig med frukost och i hopp packning av massa saker så är jag då på väg mot Norrtälje. Taxin var sen men jag har räknat rätt och det gläder mig. Jag kommer att hinna och den kom nu äntligen.
 
 
Jadå är jag här och först till kassan för att sen gå över till gamla delen och se till att få träffa sjuksköterskan och sen läkaren för att gå tillbaka till sjuksköterskan för att få min ny inställda apparat till baka. Jag har minskat mina andningsstopp redigt, jag får sänka lufttrycket en aning. Med andra ord min läkare var nöjd med mig.
 
 
Då så då kan jag åka hem och nästa möte blir per telefon så jag slipper åka upp till Norrtälje. Vilken lyx. Jag kontaktar färdtjänst och får en tidigare taxi. Hurra då kan jag ju bara få komma hem tidigare. Jag är nu på väg hem.
 
Solen kommer fram mer och mer när vi äntligen kommer upp på Essingeleden. Det ser mysigt ut och jag är så nöjd med detta. En solig dag och jag känner att jag är supernöjd. Jag lämnar upp mina saker och tar Bee till Brinken för att ha en eftermiddag med Camilla.
 
Det blir bara att andas ut och återhämta sig, vilket är skönt. Te och go fika med min dotter är väldigt bra, det är ju bara att njuta med det man har. Jag har ju sällan gofika med killarna, dom är inte så mycket för en fika med sin mamma.
 
Nå väl det är ju som det är, man tar sin stund när det bjuds till. Så denna dag lider mot kvällen och jag skall hem och laga lite middag till min man som är i antågande. Han har en lång väg att ta sig så han kommer när han kommer.
 
Middagen avklarad och nu kan vi göra kväll och ha en mysig afton. Jag skall få healing också så det blir super. Lappa i hopp mitt hjärta och bara se till att allt är super bra. Tar och stoppar för i dag och så ses vi i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0