Balanserad dag

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201001
och det är Ragnar & Ragna som har namnsdag.
 
Då har jag sovit som en klockad katt och haft en super bra natt. Jag har ju då en sån skön och härlig healing stund innan jag skall sova så det är fantastiskt hur man lättar på allt och kan sova så skönt. Jag är så tacksam för att Lisa är så snäll och tar hand om lilla mig.
 
Nu skall jag säga hej då till min man som skall åka ner till sitt jobb i Eskilstuna, Ärla. Det är ju så tråkigt men vi ses redan i morgon. Så har vi en helg tillsammans, eller i alla fall en söndag. Han brukar vara så trött fredagar och sen tycker jag att han är väldigt trav intresserad på lördagar så det blir söndag för oss.
 
Nu är det inget som gör mig något, han sover i alla fall bredvid mig, ha ha ha. Nå väl min dag är på gång med duschen, bäddning, frukost och mjuk musik så balansen blir rätt. Så underbart skönt och så lysande kan jag då säga om detta.
 
 
Jag skall på yoga och det betyder att jag skall få njuta en timme med att få superbalans på själ och kropp. Inte så illa eller hur? Det är ju bara att njuta och fortsätta morgonen med det enda rätta. Balans i kropp och själ. Min dag är nu ett faktum.
 
Efter en timme med yoga är min kropp helt i balans, jo vist känns ryggen i dag. Två gånger knaka den till under passet. Men hoppas nu att inget blev fel. Jag tror att kotan kom i läget den skall vara i. Efter sista operationen i juni så fick jag en kotförskjutning. Och det gjorde så ont och det känns fortfarande.
 
Men få se nu om det vara den som flytta på sig till rätt läge. Jag har i alla fall fått en skön och en enormt balanserande, styrkande, helande yoga timme. Nu skall jag ner till Camilla, där blir det te och serier. Vi har ett uppdrag och det kan man ju leva med.
 
 
IKEA nu rockar vi, det skall inhandlas ett mindre bord till Camillas hobby. Det blir hur bra som helst, jag vet att hon kommer att fixa detta galant. När man vill så går det bra. Då så alla klara testen på IKEA och vi känner oss nöjda.
 
 
Jag skall ställa in min nya lyckta som jag införskaffa. Det känna helt okej, den skall stå i hallen så det blir bra. Nu skall vi hem och jag måste stanna vid ICA Solbo, skall ha lite till middagen. Jag ska fixa middagen i dag. Det kom besök så det var tur att jag gör gratäng. Vi har en trevlig kväll och så skall jag hem. Har en tidig tvätt i morgon.
 
Vi skall dra oss alla nu, kramar till er alla från mig detta är bara att signera och gå ut.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0