Det är bara att ta tag i denna dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201019
och det är Tore & Tor som har namnsdag.
Vecka 43, dag 293 på året 
 
Då är en ny spännande vecka på gång och jag mår fantastiskt. Hur det är blir denna vecka mår jag super. Jag kan fightas med vilka saker som hels, det är småpotatis för mig sp "bring it on". Min man har nu åkt till jobbet och jag är på gång med min frukost. Jag sätter på lite mjuk musik och startar in dag.
 
Ja jag får besök straxt efter att gubben har åkt till jobbet. Det är min dotter som kommer och det är så kul, en känsla av lycka att se mitt fina barn. Det spelar ingen roll vem jag ser av mina barn, jag blir så lycklig att se dom
 
Man kan bli stolt över dom och det är var en förälder skall bli när dom ser sina vuxna barn vuxit upp och har ett bra liv. Det är en mors glädja att se dom lyckas med det dom vill göra, så stolt man blir, värmer i hjärtat. Sen att vissa inte orka ringa till sim mamma och fråga hur livet går det gör inget, det är ett val dom gör.
 
Min pappa sa alltid att det är ditt liv, men en dag är jag borta. Ja kära pappa det är du, jag saknar dig fortfarande efter 23 år. Jag fick ha min mamma längre och hon är en sån saknad ängel, för 8 år sen lämna du mig, så ensamt de blev.
 
Men nu har jag barnbarn och det gläder mig, jag är väldigt stark i min kropp och själ så jag hänger med bra länge till. Det är uppmuntringar som kommer till mig, det är så kul. så fantastiskt kul. Det finns människor som verkligen vill att dessa dagar skall gå fort men det ger mig ännu mer styrka. Jag är klar med detta och jag lämnar det sjunkande skeppet för något nytt, starkare, viktigare och framförallt mer kärlek.
 
Jag skulle ha haft ett besök från Botkyrkabyggen i dag men det kom ingen. Det får bli en annan dag. Ja då tar vi och åker hem till Camilla då. Vi har lite av varje att fixa i dag. Nu blir det lunch och sen är det bara att göra resten av dagen. Det är hon och jag med alla känslor och minnen. Vi pratar allvar och vi skämtar. Vilken dag detta blir.
 
Eftermiddag och det är bara att köra på, det är inte så mycket som blir gjort i dag det bara inte blir av. Vi fikar och tittar på "dö TV" (det är ett program man inte behöver vara med i varje sekund) vi fikar lite till och så är man bara där. Inga måsten inga skall bara, njuta av eftermiddagen bara.
 
Så jag skall nu ta mig hem och fixa lite och se vad min kväll vill göra. Jag skall inte stressa eller se till att jag måste, det är bara att invänta natten och låta kropp och själ vila tills nästa dag. Denna dag gav mig mycket, väldigt mycket. Jag har inte något speciellt som hände men det behövs inte. Jag är så bara glad att kunna finnas där och stötta henna.
 
Då så min säng kan prata, den säger "PH kom nu dags att sova", ja tack det kan vara skönt. Facit för dagen i min han och ja jag har haft en bra dag och det är skönt att jag också kan ge till någon som behöver lite tröst. Jo jag har ju min dotter så klart, alla andra i familjen klarar sig tydligen. Men det finns andra som kan behöva en hand och den håller jag ut.
 
Tills vi ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0